dziewczyny wybaczcie ze nie odpowiem kazdej z osobna ale mialam dluuuuugi post i mi sie cos zacielo i internet sie wylaczyl wiec dlugi post i odpowiedzi szlag trafil 
a nie mam sily sie znowu cofac i pisac od nowa wybaczcie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minęObiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....
No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.
I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minęObiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....
No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.