reklama
a ja wlasnie mialam dzis z mezem zostawic na dwie godzinki, wyjsc sobie na zakupy, jakies wygodne spodnie kupic, no ale maly ciagle u mnie na rekach i chyba nic z tego
a czuje potrzebe wyrwania sie z domu wlasnie...
delwer super ze wam sie to udaje, ja tez mialam taki plan ale ze wzgledu na to ze mam za malo pokarmu i maly nie dojada to jakos chce mu to wynagrodzic bo i tak jest rozdrazniony wiekszosc dnia.... nie zawsze daje sie polozyc do lozeczka na razie :/

delwer super ze wam sie to udaje, ja tez mialam taki plan ale ze wzgledu na to ze mam za malo pokarmu i maly nie dojada to jakos chce mu to wynagrodzic bo i tak jest rozdrazniony wiekszosc dnia.... nie zawsze daje sie polozyc do lozeczka na razie :/
A mi dzis energia wrócila
Jutro robimy pepkówke dla znajomych - to pewnie dlatego.
A w sprawie wlosów i witamin - mi po wszelkich witaminach rewelacyjnie porawiały sie wlosy - ale na nogach. Do tych na glowie chyba juz witaminki nie doscierały...
A w sprawie wlosów i witamin - mi po wszelkich witaminach rewelacyjnie porawiały sie wlosy - ale na nogach. Do tych na glowie chyba juz witaminki nie doscierały...
Sunshine6
Fanka BB :)
Ja tez zauwazylam, ze moje wlosy sa wszedzie :-( ostatnio malutkiej z buzki wyjmowalam swojego wlochala :-( A witaminy biore i nic jak na razie nie widac poprawy :-(
Rada dla dziewczyn ktorych dzieciaczki nie chca spac w lozeczkach, polozna nam doradzila, zeby wlozyc do lozeczka termofor albo butelke z ciepla woda i rozgrzac miejsce gdzie bedzie sie kladlo dziecko. Bo przy mamie jest cieplutko a jak sie kladzie to zimnego lozeczka to dziecko wyczuwa zmiane temperatury i sie budzi. U nas to dziala i mala spi jak aniolek w swoim lozeczku
:-)
A propo spania w jakiej pozycji spia wasze skarby?. Mojej najlepiej jest na boczku bez roznicy na ktorym ale polozna powiedziala, ze to niebezpieczne i mamy ja klasc na plecki. Jak sie to udaje to ona i tak glowke przekreca na bok.
Rada dla dziewczyn ktorych dzieciaczki nie chca spac w lozeczkach, polozna nam doradzila, zeby wlozyc do lozeczka termofor albo butelke z ciepla woda i rozgrzac miejsce gdzie bedzie sie kladlo dziecko. Bo przy mamie jest cieplutko a jak sie kladzie to zimnego lozeczka to dziecko wyczuwa zmiane temperatury i sie budzi. U nas to dziala i mala spi jak aniolek w swoim lozeczku

A propo spania w jakiej pozycji spia wasze skarby?. Mojej najlepiej jest na boczku bez roznicy na ktorym ale polozna powiedziala, ze to niebezpieczne i mamy ja klasc na plecki. Jak sie to udaje to ona i tak glowke przekreca na bok.
kasia.natka
Fanka BB :)
a ja mam inną radę dla dziewczyn których maluszki nie chcą spać w łóżeczkach - włóżcie do środka coś pachnącego waszym ciałem (koszula nocna, czy pieluszka którą trzymałyście na sobie) tak żeby maleństwo mogło czuć wasz zapach 
kochane dziś dzięki wam dowiedziałam się że smoczki mają różne kształty
i już sprawdziłam - moja Misia też woli ten symetryczny (innych wcale nie chce) tylko teraz proszę o wskazówki jak używacie smoczka - jak długo, czy na noc, czy tylko jak płacze itp.

kochane dziś dzięki wam dowiedziałam się że smoczki mają różne kształty

hemoglobine mialam niezła po porodzie.....mozesz tak reagowac na znieczulenie albo masz za malo zelaza w organizmie. Moze popij sok z burakow,jedz duzo miesa najlepiej wolowiny itp
ja prawie mdlalam przez niedokrwistosc zarowno teraz jak i po poprzednim porodzie. U mnie zadzialala miesna dieta buraki i zelazo w tabletkach
od znieczulenia ?nie słyszałam o tym..hmmmm
kasia.natka ja uzywam smoczka tylko w dwoch przypadkach: gdy placze i nie moge go uspokoic, i gdy ciagle chce cycka (glownie po to by zasnac) a moje sutki juz nie daja rady. jak wypluwa to nie wciskam na sile. i ogolnie staram sie nie uzywac za bardzo bo to chyba niezbyt zdrowe... zauwazylam ze jak juz dobrze zasnie to przestaje ssac i wtedy mu wyciagam delikatnie. chwile sie pokreci ale zaraz zasypia znowu :-)
zjadlam dzis na obiad ziemniaki z sosem z poledwiczek wieprzowych i fasolke szparagowa. na deser kitkat z biala czekolada... mam nadzieje ze maly to przezyje.
AVO a moze ty taka slaba bo za malo jesz? w koncu 500 kalorii wiecej trzeba przy karmieniu.
zjadlam dzis na obiad ziemniaki z sosem z poledwiczek wieprzowych i fasolke szparagowa. na deser kitkat z biala czekolada... mam nadzieje ze maly to przezyje.
AVO a moze ty taka slaba bo za malo jesz? w koncu 500 kalorii wiecej trzeba przy karmieniu.
reklama