reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon u Ciebie odśniezyli za to u mnie zasypało. Ale limuzyna dała rade - tylko matka brnąc przez snieg lekko się zasapała :)

A za spotkaniem jestem jak najbardziej - tylko ze w poł drogi do Ciebie to policzmy ode mnie :) I zobaczymy co nam wyjdzie :)

reklama
niby był szczepiony, ale śladu po szczepionce nie ma i nie wiadomo czy się przyjęła, poza tym takie maleństwa najbardziej narażone, a mój osłabiony przez AZS, ma kilka węzłów chłonnych na głowie i szyi powiększonych:-( mam nadzieję, że to tylko niepotrzebna panika, ale strasznie się boję:-(

MsMickey powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać co lekarz powie

Jestem dumna z mojej córeczki, znów zasnęła przed chwilą sama w łóżeczku. Tym razem bez marudzenia. Położyłam ją, dałam smoka, kocyk i już śpi!
gratuluję :tak: oby to było już stałe zachowanie:-)

Iwon a co masz za nosidełko?

Muńka jak dla mnie 12 sty może być, akurat zdam relację jak mój powrót do pracy :-)

A za spotkaniem w szerszym gronie też jestem za ale może by tak na parę dni wyskoczyć albo nad morze albo w góry gdy już ciepło będzie

Dzisiaj nici ze szczepienia bo mój maż jest przezębiony ma katar i Pani dr bała się ją zaszczepić. Za tydzień mamy się zgłosić jak małż będzie zdrowy.
Mała waży 8250 i mierzy 77cm:-)

Josie spokojnie samemu mozna zawiazac ale ja polecam tez nosidla ergo i tez nie czuc ciezaru... ja mojego nosze i nic nie czuje ze go mam :)

Kasia.natka tak prevenar 13 i kupilam na rusznikarskiej 14a a szukalam po roznych aptekach i tam znalazlam najtaniej :)

Waris my mamy recepre na prevenar szczepimy sie 27 grudnia jak mlody bedzie mial skonczone 6 miechow zeby bylo o ta jedno mniej dawke

Zaza wspolczuje bo teraz nie wiadomo co robic oby sie nie zarazil!

Claudette ja szukalam chyba w 10 aptekach rozbieznosc przez 225 240 250 270 290 320 wiec ceny rozne tej samej szczepionki i chwila moment i dywanik to bedzie za malo :) potrzeba bedzie calej podlogi moj na dywanie siedzi moze 2 minuty :)

Muńka samodzielna sie robi :D oj samodzielna

Iwon oby kolejna jeszcze lepsza :) i nos go jak najmniej w tym nosidelku, nie zebym cos zlego miala na mysli tylko chodzi glownie o jego zdrowko :)

u nas nocka ok :) rano tylko kolo 6:30 mlody postanowil na brzuch sie przewrocic i tak do 7 ja go kladlam dalej a on na brzuch jak normalnie on na brzuch i o 7 dalaj jedzonko

jutro idziemy podpisac umowe do zlobka, dzisiaj Pani zadzwonila ze zwolnilo sie miejsce i je dostaniemy od jutra ... no ale puszcze mlodego dopiero w styczniu bo chce go na te pneumo zaszczepic... a to dopiero 27 ale popatrzec sobie pojde :):):)

zazdroszcze spotkanka :) ja juz wymiekam siedzac tutaj cagle saaaaama i spotkanie w szerszym chetnie

Ostatnia edycja:
Waris spotkanie nad morzem - jestem jak najbardziej za :-p
To ja tu w Twoim interesie zachęcam a Ty mi jęzora pokazujesz ;-).
Sama bym pojechała nad morze i to w Twoje rejony bo jak wiesz mam tam rodzinke i wybrać się do nich nie możemy a zazwyczaj jeździmy w okolice Gdańska, Sopotu.

Spotkanie nad morzem to chyba nie w połowie drogi...:-D Ja do końca nie wiem skąd która jest, więc ciężko określić gdzie by było najlepiej. Iwon, skąd Ty jesteś dokładnie, bo żeś się wymigała z przedstawienia w odpowiednim wątku :-pPewnie wspominałaś, ale mi umknęło.

W ogóle to sobie przejrzałam ten wątek "poznajmy się" i wiele dziewczyn nie udzielało się już potem, no i też nie wszystkie coś tam o sobie faktycznie napisały.
MsMickey - gdzie Wasz owczarek??

Rysica - napisałaś, że nie lubisz się za bardzo ujawniać, a teraz jesteś naszą forumową zdjęcioholiczką:-);-)

A co do muzyki, bo się jeszcze nie odkryłam. No więc pierwszy szał i wklejanie zdjęć do zeszytu to:

Spice Girls :-D:-D:-D szybko przeszło i:

Roxette, Alanah Myles (której utwory non stop słucham:-)), Gloria Estefan, Sade, od zawsze Whitney Houston, Celine Dion (uważam, że to najwspanialszy głos na świecie). Pewnie jeszcze coś pominęłam.

Od czasu studiów:

Steve Vai, Dream Theater, Dishwalla, Jesse Cook, Goo Goo Dolls (uwielbiam utwór Iris), Michael Buble, Kings of Leon i wiele wiele innych.

Tak naprawdę w każdym rodzaju muzyki lubię znaleźć coś dla siebie. Uwielbiam ballady, coś żywiołowego, rockowego, muzykę filmową, musicalową (np. Grease bez której nie ma z moim towarzystwem imprezy), trochę klasyki - którą pięknie wykonuje Josh Groban. Ja nawet potrafiłam być fanką jakiegoś utworu z olimpiady i tak pierwszym był "Winter Games" Davida Fostersa (który w ogóle świetną muzę robi) z olimpiady w Calgary w 1988 roku!!! (http://www.youtube.com/watch?v=1Wf39G6QreE) miałam wtedy 4 latka i kazałam nagrać ten utwór na kasetę. Do dziś ją mam :-D:-D I wiele jeszcze tego, ale nie mam czasu się rozpisywać :-)

aaaa i kocham utwory granie na pianinie!!! :-) przy nich się wyciszam.

Ostatnia edycja:
wiesz te nosidła to są nazywane wisiadłami ;) i tak jak pisze Kasienka to nic dobrego dla bobasa

dziewczyny a co do spotkania to jeśli ma być sprawiedliwie to powinno się ono odbyć w środku Polski Piątek (województwo łódzkie) – Wikipedia, wolna encyklopedia ;-)

podejrzałam, że jak Serdżi jest na brzuszku i nie potrafi sięgnąć zabawki leżącej przed nim, to obraca się na plecki i z powrotem na brzuszek i w magiczny sposób jest kilka cm bliżej zabawki :happy2:

reklama
Do góry