reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Jej ale mam dzień, nawet nie przywitałam się dziś z Wami, ciągle coś :p
więc się witam

Szymka i mnie boli głowa, Monikę dziąsła, nie może usnąć :/ znaczy już prawie usypia na popołudniową drzemkę, Szymkowi dałam nurofen i położył się pod kocykiem... mam nadzieję, że nie będzie chory... Ale pewnie to przez tę pogodę...

Zrobiłam Monisi sesję zdjęciową :p
fotki w galerii ;)

reklama
Cześć Mamuśki :biggrin2:

Mój też chorutki bidulek i marudny przez dziąsełka codziennie mu zaglądam a tu dalej nic nie widać ... Noc mieliśmy okropną...
Kaszle strasznie poszłam z nim wczoraj do lekarza a oni nic nie dają tylko syropek karzą dawać na paracetamolu więc parę osób mi radzi kupić inhalator ma któraś z Was? Tylko u nas w tej zakręconej Anglii chyba tego nie mają zamówić muszę chyba z allegro.Jakie syropki dajecie Waszym maluchom?

Czy Wasze suwaczki się przesuwają bo mój cośik nie :-(

Ostatnia edycja:
Olusiaa my właśnie kupiliśmy dla Gochy na gardło i katar. Wg mnie bomba. Sama korzystam;-)

U nas syropek się nie sprawdził bo Gosia ma czerwone gardło raczej od sciekajacego katarku więc dr nie zaleciła syropku a właśnie inhalacje z soli fizjologicznej.

Rysica fajna pannica :-) i chyba masz nowe zdjęcie Szymka w suwaczku?

MsMikey zazdroszczę Ci tutaj lekarze masakra według mnie powiedziała tylko tyle że jak będzie gorzej mam wrócić a według mnie jest nieciekawie:-( Z jakiej firmy kupiliscie? Nie jestem w Polsce więc zakup nie jest łatwy muszę kogoś z rodzinki zmobilizować i potem jakoś mi prześlą, bo to rzecz przydatna.

o rabacie rossne też dostałąm. Zeby było smieszniej wczoraj przed dostaniem sms byłam na zakupach i mi tego rabatu nie naliczyli. Ale tylko 20 zł wydałam wiec sie kłócić nie bede. Ale wybieram się po słoiczki, pieluchy, chusteczki i puszke mleka na wielkie W.

Moja mała ma obwód głowki 42,7 a klatki 42,5

Nie jestem pewna ale chyba 2 zębisko się przebiło. Zaglądnąć sobie nie da. Nawet na spiocha

Ja też dostałam SMSa od Rossnę, i mam zamiar skorzystać jutro!!! :) A jest kilka takich rzeczy, co potrzebuję kupić, w tym mamie dwie farby do włosów, sobie jakiś płyn do kąpania, Szampon Monice Johnsson & Johnsson (już zużyła cały :p) i takie tam pierdółki.

MsMickey - dziękuję :) a to zdjęcie Szymka mam już z tydzień ;P

Aylin - gratuluję ząbków :)

Olusia - zdrówka dla Kondzia!!!

mąż mi kupił czerwone winko, więc zaraz się ubzdryngolę kieliszkiem jednym a potem pójdę się wykąpać i utopię w wannie :p

Rysica a ktory szampon jj kupujesz?:-) ja ostatnio kupilkam fioletowy i tak slicznie pachnie ze dokupilam tez plyn do kapieli i zolty poszedl w odstawke:-) a na swieta mlody dostal od chrzestego cala siate kosmetykow plynow i nawet szczoteczke do zebow i paste:-) super prezent! Tylko sa tam 2 kremy nawilzajace oi do tego oliwka. A ja mlodego nie kremuje w ogole o_O ch ba sama sie do tego dobiore :-)

reklama
nioo i jednak to że się nie siedzi na forum ma swoje skutki nawet żadna z Was nie pamiętała że miałam wczoraj jedno z ważniejszych badań dla kobiety USG piersi bo wykryłam guzka, ale jest wszystko oki to są tłuszczaki i za pół roku do kontroli mam iść jeżeli dalej będzie tak jak jest to później dopiero wizyta za rok a jak skończę 40 to mammografia
Jedno Wam powiem bałam się strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry