u nas nocka lepsza, karmienie o 1.30, 4.30 i o 6 chciał się obudzić, ale wzięłam go do siebie i pospał do 6.50
i wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze, że zapomniałam mu dać wieczorem syropu antyhistaminowego, ktory mial łagodzić swędzenie i ułatwiać sen, a młody cały czas się wiercił i wierzgał przez sen jak dostawał ten syrop a dzisiaj nic - zjadł cycusia i ładnie zasypiał z powrotem, zero pobudek pomiędzy karmieniami i do 6.00 spal w swoim łóżeczku

dzisiaj robię test i znowu nie dam syropu
Zaza, napiszę na zonku jesli juz...;/
Nie musisz

jeśli to problem, tak tylko spytałam z ciekawości
dziewczeta czytam na bierzaco ale jakos weny mi brak do odpisywania... dola zlapalam
nie łap doła, my cię pocieszymy, więc jak masz ochotę to się wyżal, a jak nie to i tak przytulam mocno
Edek : Z tego wszystkiego zapomnialam napisac, ze Tomcio pierwszy raz usiadl kompletnie sam

Znaczy z lezenia na plecach, przyjmujac rozne pozy, podpierajac sie raczkami z przodu w koncu usiadl kiwajac sie jak wanka wstanka

Wczesniej siadal mi na kolanach czy w lezaczku, ale do tej pory nie usiadl tak kompletnie z lezenia
wow! gratulacje dla Tomeczka!!! spryciarz z niego
Rysica Wszystkiego Najlepszego dla Monisi :-)
Mój bidulek mały śpi z tym katarkiem tak niespokojnie ... Choć wczoraj poszedł spać około 22 spał całą noc obudził się po 6 przebrałam go i dałam butle zasnął i spaliśmy aż do po 11 musiałam być zmęczona to mój rekord w spaniu;-)
spać do 11 - dla mnie brzmi jak fantasy

zazdroszczę
a jak podusia mu nie pasuje, to może cały materacyk tak po skosie dać, nam podusia przy katarku pomogła bardzo, bo młody się tak nie zatykał i mimo katarku spał tyle co zawsze
My także zmagamy się z katarkiem po raz pierwszy i najgorsze jest to,że jak Antek widzi fridę to już jest panika i ciężko mu nosek wyczyścić,a sama to nawet siłą nie daję rady bo utrzymać mu ręce nogi i głowę to nie na moje możliwości
u nas to samo było

taki płacz, że płakałam razem z nim
biedne są takie chorujące maluszki
i oczywiście życzenia
UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!