reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine i jak? puścił cię szef do domciu?

Muńka a może to by była świetna promocja:tak: potem byś wyskoczyła z jakimś singlem i sprzedaż murowana:-D

reklama
Muńka a może to by była świetna promocja:tak: potem byś wyskoczyła z jakimś singlem i sprzedaż murowana:-D

Już widzę pierwsze strony gazet:
"początkująca młoda, zdolna wokalistka autorką szokującego odkrycia! Kobieta znalazła zestaw ostrych narzędzi do obróbki wózków jezdniowych z napędem silnikowym w transporcie wewnątrzzakładowym z bezpieczną wymianą butli LPG. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że narzędzia te były szczelnie ukryte w macie edukacyjnej firmy Canpol!!
Obiecująca wokalistka odmawia wszelkich komentarzy na ten temat. Nie chce, aby jej życie osobiste było tematem publicznej debaty. Szczęśliwa żona i matka 9 miesięcznej córeczki przy okazji zachęca do zakupu nowo powstałej płyty, ktora jest jej debiutanckim krążkiem! Płyta wydana w klimacie soul - funky - pop nie ma nic wspólnego ze wspomnianą aferą. Poniżej na zdjęciu - wokalista z rodziną na wakacjach na Costa Brava. Zdjęcie numer dwa: wokalistka z matą firmy canpol. Źródło: Pudelek.pl"

bez tytułu1.jpg

bez tytułu.jpg

:-p

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 46
  • bez tytułu1.jpg
    bez tytułu1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Iwon hahahahahahahahahahaha jesteś GENIALNA!!!!!!!!!!!!!! no historia na pudelka pierwsza klasa :D a co do Moniki - dziękuję, miło mi :D ostatnio na galerię wrzuciłam filmik ;-)
a zdjęcia na bieżąco w galerii z suwaczka zmieniam, kliknij w suwaczek to Ci się otworzy ;)

Ostatnia edycja:
Iwon buahaha :-D:-D:-D padlam. Zdjecia slliczne ;-) Ale i tak nie posprzatam Ci mieszkanka :-p

Edek: wydaje mi sie, ze troche poszerzylas Munce biodra :-p;-)

Ostatnia edycja:
My po szczepieniu. Młoda 8600:D:D, ale zmierzyć się nie dała:p Mam przeprowadzić prowokację czy ze skazy wyszła za pomocą kaszki mlecznej nestle (nie pytałam dlaczego akurat tej).

Niespodzianka
tak byłam kasiekm i zmieniłam na kasiekz. już to zazu wyjaśniałam i obiecuję więcej zmian nie będzie:D

Kasienka
zazdroszczę tobie i mamom tych dzieci, które śpią bez pobudki do 7 rano!!! Jak wy to robicie!!!??? Moja wstaje ok. 8, ale wcześniej dwa razy cyc:(((!!!

Aliejnka współczuje nauk, ja nie miałam żadnych nauk przed chrzcinami...wszystko ksiądz wyjaśnił w 5 min. przed mszą:D ale co parafia to inny obyczaj

Ostatnia edycja:
Kasiekz moj juz tak nie spi :p tzn budzi sie ze dwa razy czasem raz a czasem wiecej na wode albo po prostu smoka ... przez te zeby :| a my jestesmy na mm

Helloł babochy,

Jak ja się cieszę, że już jest piątek:-) Piątek po pracy to najlepszy czas w tygodniu:tak:

Muńka jeśli chodzi o siusiaka to na początku jak dzieć maleńki nie powinno się odciągać, bo można zrobić dziecku krzywdę. Moja pediatra sprawdzała ptaszora podczas badania przed każdym szczepieniem i po prostu któregoś dnia nam powiedziała, że wszystko jest już poodklejane i można odciągać podczas mycia delikatnie.
Koniecznie musisz rozgłosić na FB o tej macie ale zrób wcześniej "wiarygodne" zdjęcia na pudelka:-D

Iwon niezłe muskuły ma Muńki mąż :-D:-D:-D każdego dnia zaskakujesz nas czymś innym:tak: Dzisiaj dowiedziałam się, że masz wyjątkowy talent plastyczny i pisarką też byłabyś całkiem, całkiem;-) Zaraz się okaże, że masz czarny pas w karate:-D i karierę dżokeja za sobą:tak::-D:-D
A tak serio to spóźnione buziaki dla Julka z okazji 9 miesięcy:-)

Sunshine- samowolka?

Kasiek ja też zazdroszczę nieustannie od 11 miesięcy...

Alijenka-
a waszemu księdzu to chrzciny się ze ślubem nie pomyliły? Jakie nauki? U nas było krótkie spotkanie organizacyjne i poszedł tylko D, bo wtedy było 14 chrztów na raz więc trzeba było obgadać co i jak...

reklama

Rysica
zrobiłam klik, klik w suwaczek a tam taaaakie cuda :) Ale fajnie, że masz stronę z fotami dzieciaków. No i pozwoliłam sobie skomentować jedno zdjęcie :happy2:

Niespodzianka a co, biodra ciut szersze, bo to w końcu moja muzyczna rywalka, a w show biznesie nie takie świnie sobie podkładają :-D

Kasiekz a na jakim szczepieniu byliście? :blink: Oby prowokacja się udała ;)

Pamka jak miła Twa wiara wę mnię :-p Ale w zanadrzu mam jeszcze jedynie licencję pilota wycieczek ;-)

Do góry