reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Katrina - cudownie, że wpadłaś!!!!

Musisz nadrobić!!

drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg

Załączniki

• drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg
    drink-malibu-milk-Favim.com-190023.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 19
reklama
No Zygmunto weszłam i doczytałam:)

Dawaj mi tu szybko jacka danielsa z colą zanim Pe z wanny wyjdzie... bo on też z tych zazdrosnych o bb ostatnio...

No i doczytałam, że jedziesz do mnie rano na 100% a już miałam pytać czy aby;) fajno:)

No coś ty- używane ja tylko ciuchy dla małej kupuje ;)
Wibrator nowka sztuka - nawet design ma nowy i mam nadzieję że do bielizny ci pasuje ;p

Noooooo pewnie, że będę, ale jak tak dalej pójdzie to nie ja przywiozę Sz, tylko on mnie :-D

Póki co ostatnia dotarłaś, więc RÓWNAJ !!!!!!!!!!!!!

tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg

Załączniki

• tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg
    tumblr_m7tkiluRwB1qhgdxlo1_500.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 23
Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.

Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!

Muuuuuuuniiiiiiiiaaaaa niech no cie wysciskam i wycaluje!!!! Mua mua mua!!!

Ta pinacolade mialam kiedys. Kleilo sie jak miod, do seksu slabe. Ale slodkie i nadaje sie jako polewa :p

Dzieki laski za porady tez mysle ze to zeby choc wciaz mam w pamieci wypowiedz mojej mamy w czasie tych swiat, ze ja bylam takim niejadkiem ze ona nie raz plakala jak mnie karmila:-\

Dobra nie przynudzam, poprosze to co niespodziana i pije z wami:-)

Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" :eek: Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi :confused2:

reklama
Do góry