Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.![]()
hehehehe, to musisz mu kupić świeczkę w kształcie kwiatka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.![]()

i jeszcze pępek wkłada do niego palucha !!!!
no i to jest pomysl :-) ale czy taka znajde. Wyobrazam sobie wileka paprotke na srodku tortahehehehe, to musisz mu kupić świeczkę w kształcie kwiatka ;-)
Hej Ladies,
nie pisałam bo byłam/jestem w ferworze szykowania do wyjazdu nad morze. Wczoraj zajechalismy jeszcze do Ł a za chwilę ruszamy. Cykam się zdeczko, jak G zniesie drogę... Na szczęście wprawę w podrozowaniu ma;-) tylko nie tak długim.
Trzymajcie kciuki:-)
uściski dla wszystkich mamidzieciów ;-);-);-)
Udanej podrozy, przyjemnego pobytu i pieknej opalenizny. Rowniez sciskamy:-)
Hihi, no to powrócę do korzeni i powiem, że noc miałam wyjątkowo udaną, bo Julo obudził się tylko o czwartej na mleko i poszedł spać :-) Jestem wyspana, jupiii...
;-) No i muszę spróbować ze zwykłym niekapkiem. Pytanie tylko czy mleko też z niego dobrze poleci?
Większość facetów to prawie homofoby, niestety
) podjęta, to trzymam kciukasy, żeby wszystko się powiodło.
To znaczy taka mżawka, dlatego nic nie zauważyłam.

mój też krzyczy przy przebuieraniu, też się drze jak mu coś zabiorę, cycki woli akurat taty, ale mnie po karmieniu prawie nic nie zostało