reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Muńka mój mały przy trzydniówce miał zdecydowanie powyżej 38, ale kurcze nie wiem, czy mniejsza też może być. A który to dzień gorączki? Bo jeśli dopiero druga doba, to poczekałabym. Ostatnio pojechaliśmy za wsześnie i było tylko zamieszanie, bo pediatra zdiagnozowała niby anginę, a potem się okazało, że gardło było zaczerwienione od trzydniówki.

Aylin no właśnie już myślałam, że Jula to ciocia nie lubi :sorry2:;-)

Dziewczynki przepraszam, że nie odpisują każdej z was, ale ja tak z doskoku, bo w pracy...

Bardzo lubi :) ale też w pracy i jakoś mi sie chłopak schował :) ale dzieki slicznemu zdjątku na fb się przypomniał :)

reklama
Muńka jak mozliwośc wizyty w sobotę, a temp się utrzyma to lepiej idź
jak ja nie lubię jak S dzieję się zawsze coś przed weekendem :/

zaza - tak, są przychodnie, w których mamy abonamet, które przyjmują 7 dni w tygodniu. Zapisałam Gabi na jutro na 16.30 bo to była najwcześniejsza godzina. Póki co ma 37,3 więc skoro w południe się tempka nie zwiększa, to może będzie ok.

Papitkaa ale kasiek to wygląda jakby nigdy w życiu w ciąży nie była, po prostu ma taką figurę że masakra !!!!!!!!!![/QUOTE] Też tak chce ja to gigant byłam i nadal jestem ;/ Chodzi o brzuch.

U mnie całą noc 30C. Młoda w samych gaciach a i tak mokre włosy, ciałko...masakra. No i potóweczki teraz! Gryyy
papitka ale on ma jeszcze męczący katar + upały to odpycha od jedzenia!
ale az tak żeby nawet serka nie chciał :szok:nie jestem do tego przyzwyczajona jak skończył roczek to tak zaczął mi fiksować z jedzeniem.
Kuba też spał w samym pamku przykryty pielucha a i tak sie rozkopał i cały mogry jakbym go z kapieli wyciagnęła.

Raju jak zazdroszcze tych wyjazdów też bym gdzieś pojechała.:tak:

Muńka jutro trzecia doba, to faktycznie możesz dla spokoju odwiedzić lekarza :)
Aylin ja też, ja też (z tym aseksualnym stosunkiem :-p)

myślę i myślę i nie wiem co to są sandałki bez butów:-D
zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry