Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Swietne te plytki !!! bardzoooo mi sie podobaja !
i tyle...a i moze wezmimy sie do roboty. Chcemy porobic zdjecia mieszkania aby wystawic na sprzedaz a do tego trzeba sprzatnoac i to porzadnie. Ale bedziemy robic po kolei bo trzeba bedzie czesc rzeczy powynosci aby wszystko ladnie wygladalo (niezagracone i bez osobistych zdjec itp) No i planujemy przeniesc lozeczko do docelowego pokoju Tymka aby tam zdrobic zdjecie pokoju dzieciego a potem pewnie spowrotem lozeczko do nas. Troche to zajmie bo trzeba je rozkrecic 

!!!!!
Mąż u dentysty, także na spokojnie podgoniłam ze wszystkim. Pościerałam kurze, powycierałam parapety, podlałam kwiatki, posprzątałam kuchnię i łazienkę, nastawiłam pranie, podszykowałam obiad.

Ale nie miało to żadnych podtekstów
Ale miło było, że nie wyzionął ducha
w końcu niezle obciążenie miał 

Dzisiaj ma zobaczyć czy ten Mis jest gdzieś do kupienia u nas "na miescie"
Ależ Wam się zapowiada pracowity czas! Ale to sama przyjemność - to pierwszy krok do lepszego jutro, że tak powiem
Udanych zakupów! Koniecznie pochwal się co kupiłaś! Bawcie się dobrze!
Jak ja dawno wina nie piłam
Syper, że udało Ci się tyle załatwić! Biedny Franio, niech szybko wraca do zdrowia! Katar bardzo łatwo złapać, ale pozbyć się go 

Trzymam kciuki, aby Twoje zawodowe plany się spełniły!
Ale ja z tych śpiących w grubachnych skarpetach już od października 

zaraz i humorek lepiej dopisuje ;-) Czekamy dalej na fotkę 
oj Ty nasz Pracusiu 
mi się dopiero co skończył a czuje się jakbym w ciąży była
mam takie napady mdłości jak w ciąży bleee. Biore pigułki i mam nadzieję że nic nam się nie przydażyło.

Bez miksera?
Biedne dziewczynki :-( Niech szybko zdrowieją! Tak, jest tam ananas 
Jejku, współczuję tego biegania w nocy :-( Wiem jak to potrafi umęczyć
A Ty?! Już tyle narobiłaś od rana! Co to za sałatka? Ja znam jedną (makaron, wędlina drobiowa, jajka, kukurydza, papryka świeża, majonez)
- mąż właśnie dzwonił, znalazł a ja potwierdziłam ze to o ten świecący brzuchol chodzi 
makaron ryżowy, kapusta pekińska, kukurydza, papryka, czerwona fasołka, pierś z kurczaka i majonez. Zastanawiam się czy nie dać jeszcze ogórka kiszonego. Troche jak gyros ;-) my uwielbiamy :-)
ale jeszcze dodatkowo na męża refleks liczymy :-).I jakiś ten wykresik tempki podejrzany
. Tylko , że fizycznie raczej nie możliwe żeby jakaś ciąża była . Tak czy siak w lęku irracjonalnym jestem ;-)