agatka13
Fanka BB :)
witajcie.
u mnie wczoraj przeszlo takie tornado ze szok

.w pol godziny zrobilo sie czarno za oknami i nic nie bylo widac i tak nagle zerwal sie wiatr ze polamal strasznie duzo drzew w okolicy.akurat bylam u kolezanki jak sie zaczela ta pogoda.szczescie ze chwile pozniej przyjechal nasz znajomy to odwiozl mnie do domu bo na pieszo bym nie doszla
.cala noc tak gwizdalo a do tego lalo jak z cebra.rano pierwsze jak wstalam to pojechalam do kur zobaczyc czy nic sie nie stalo.na szczescie wszystko ok,tylko sie wystraszyly do tego stopnia ze jak mnie zobaczyly to zaczely mnie po kostce dzio bac,biedulki moje
.
dzisiaj dopiero widac jakie szkody narobil wiatr.cala masa polamanych swierkow i galezie wszedie porozwiewane i liscie.wlasnie zaczynac wiac od nowa,miejmy nadzieje ze nie tak jak wczoraj bo po poludniu na zakupy z moim jedziemy.
u mnie wczoraj przeszlo takie tornado ze szok

.w pol godziny zrobilo sie czarno za oknami i nic nie bylo widac i tak nagle zerwal sie wiatr ze polamal strasznie duzo drzew w okolicy.akurat bylam u kolezanki jak sie zaczela ta pogoda.szczescie ze chwile pozniej przyjechal nasz znajomy to odwiozl mnie do domu bo na pieszo bym nie doszla
.cala noc tak gwizdalo a do tego lalo jak z cebra.rano pierwsze jak wstalam to pojechalam do kur zobaczyc czy nic sie nie stalo.na szczescie wszystko ok,tylko sie wystraszyly do tego stopnia ze jak mnie zobaczyly to zaczely mnie po kostce dzio bac,biedulki moje
.dzisiaj dopiero widac jakie szkody narobil wiatr.cala masa polamanych swierkow i galezie wszedie porozwiewane i liscie.wlasnie zaczynac wiac od nowa,miejmy nadzieje ze nie tak jak wczoraj bo po poludniu na zakupy z moim jedziemy.

. Mysle wiec, ze jak wy pojedziecie z Mrowkiem to juz bedzie za duuuuzy na gondolke