Witam takze i ja!!!
Troche mnie tu nie bylo

No wiec dziekuje Wam za slowa otuchy, duzo zdzialaly!
Nie powiem, mialam moco oryczany ranek w wigilie, nie dosc ze zlosc w stosunku do tesciowej, smutek ze jestem sama, tak daleko i w ogole, smutek na wszystko, nawet, ze slonce swiecilo.
Ale chyba potem rozmowa z mezem, Wasze posty, spotkanie z dalsza rodzinka z Polski, ktora spedza swieta na Sycylii, a moze fakt, ze skonczyl mi sie zapas lez...zrobily swoje

Nie bylo tak zle, nie powiem, mialam w myslach nadzieje, ze sie pochoruja co poniektorzy po tych pierogach hihihi, no ale smakowalo zjedli i przezyli

Pierogi lepilam z mezem i tez bylo fajnie, z muzyczka swiateczna i tak jak to u mnie w domu...
Pierwsze i drugie swieto tak malo swiateczne, ale to chyba normalne?
Poza tym, cos mam nie tak z zoladkiem znow i nic nie moge jesc, niewiele mi smakuje

Na sylwestra robimy pierogi z miesem (tesciowa zaakceptowala ochoczo, wiec zmiana nastapila) a co dziwne, w ogole mnie to nie cieszy, a ja pierogi uwielbiam

Zepsuta jestem cos
Luczka- duzo zdrowka Lorenzo zycze!
Agatka- gratki z okazji pierwszych jajeczek, domyslam sie, jaka to frajda i zadowolenie, ja tak reaguje jak cos mi wyrosnie

Poczekaj do miesiaczki, bo testy to wiesz...kaprysne sa
A i kosztuje fortune tutaj
Anika- trzymam kciuki z Giulio! Biedny mocno sie nameczy tej zimy
Ptynia- a ja na odwrot po polsku sie napawam

hihih wlasnie wczoraj wywalczylam z brzydka "enka" nowe przedluzenie na tych samych zasadach, bo chcieli mi podwyzszyc grrr
Na afty jest taki zel...Kurcze nie pamietam jak sie nazywa, ale dziala dobrze chyba aftamed..
eve- ahhh zazdrosc gardlo sciska

mi oplatek niestety nie dojechal... moja siostra jest ze szwagrem u rodzicow i mowi, ze moja mama tez tuczy szwagra hihihi, ten niby tam placze, ale ogolnie to mega zadowolony
kosmitka- zazdroszcze! mi lekarz zabronil slodyczy po tym, jak przez tluszczyk sie przedzieral na badaniu usg ;-) jak duza juz dzidzia i ile wazy?
My dzis znow wracamy do tesciowej na sylwestra... bylismy w domku tylko dwa dni i znow na wygnanie ahh