Witajcie
Wczoraj bylam zobaczyc koncowke swieta Mandorle in Fiore a dzis z okazji tego wiosennego swieta nie tylko smarkam, ale i gardlo mnie boli ehhh
Ale od dzis sie juz kuruje, nie przesadzam z tymi wyjsciami
Anika- nie zazdroszcze, ja zawsze o tym sobie myslalam ,ze nas szkola nigdy nie opusci ;-) wpierw my, potem z dziecmi hihhi, fajnie poki zadania latwe sa, gorzej jak ktos mi przybiegnie z matematyka- to bedzie problem ;-) A powiedz mi, jak robisz z Ale lekcje, to np. widzisz, ze maja inny program niz my mielismy? albo masz jakies problemy z jezykiem? Ja sie wlasnei tego najbardziej obawiam, ze zamiast malemu pomoc, to mu tylko szkod narobie swoim jezykiem

U mnie maly wczoraj tanczyl w rytm bebnow, choc staralam sie trzymac z daleka, bo mi go zal bylo, pewnie byl przerazony, ale czuc go coraz bardziej

Ja od dawna juz go czuje, ale pierwszego kopniaka w reke dostalam dokladnie 2dni temu wieczorem ;-) Maz nadal nie moze sie zalapac, mimo, iz go slyszy jak przylozy ucho
Eve- ciekawa jestem, wiesz, a w jakim wieku byla Wasza siostra? My tutaj czesto jezdzimy do takiego domu, gdzie siostry zakonne spedzaja swoja jakby emeryture (swoja droga straszne miejsce, cale zycie poswiecily innym a potem je odsylaja do domu, by umieraly, niestety taaka jest prawdya

Moj maz w mlodosci nalezal do tzw. oazy i do dzis utrzymuje kontakt ze swoimi siostrami

Ten dom miesci sie w Caltanisetta.
Pinky- ja mam sterylizator, ale dostalam w prezencie, nawet go jeszcze nie widzialam, nie wiem jaki, ale mam takze nadzieje, ze do mikrofali, bo tamte normalne sa tragicznie wielgasne (choc po noc butelki w nich mozna przetrymywac dluzej niz w tym mikrofalowkowym) Ogolnie sterylizowac z tego co wiem, trzeba, ze wzgledu na np. plesniawki w buzi
Strega- trzymam kciuki za Mati

Widze, ze zarowno moj jak i Twoj masz maja wiele wspolnego. Moj takze, jak mielismy trudny wybor, to on siedzial cichutko, ja wybieralam a on potem ograniczal sie do krytyki, badz hasel typu "no to Twoja decyzja, to Twoje wiec wybierz"... grrrr Z wszystkim, przedpokojem, moj lazienka, wyborem drzwi. A potem jak np. ktos przychodzil i chwalil, to juz nie pamietal, ze to byl moj wybor ;-)
Luczka- fajne takie wyjscia, chociaz powiem Ci, ze my tak dlugo bylismy sami, i czesto nam wlasnie brakowalo tego najwazniejszego czlonka rodziny w naszym zyciu

nawet przy takicj wyjsciach, pewnie za rok bedziemy inaczej spiewac ;-)
Dziewczyny, czy Wy takze mialyscye robiona miedzy 22-24tygodniem ecocardiografia fetale?
Ja mam w przyszly poniedzialek i juz sie boje