Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

takei tradycyjne zapomniane jadlo
ale jak mowilam, madrzy organizatorzy i wladze miasta wybija niedlugo tu wszystko, co warte objerzenia i posmakowania 

a jakie jest wasze zdanie na temat sterylizatora do butelek?ja dla Maji nie uzywalam , ale widzialam w sklepie i zastanawiam sie nad wrzuceniem na liste, tylko nie za bardzo jestem przekonana i jescze sie wacham.czy uzywaliscie i jakie jest wasze zdanie?niezbedny czy niepotrzebny?
Kupilam sterylizator avent do mikrofali, ale uwaga uwaga - nie miesci sie - jest za wysoki, wiec trza uwazac na rozmiary. Mam ten elektryczny aventa i sobie chwale, bo wloze butelki, smoczki czy odciagacz do mleka, wleje wode i nacisne guzik i sie samo sterylizuje, z gotowaniem by mi sie nie chcialo bawic 
ja bardzo nie lubie zostawiac Lorenza i maz tez ale fajnie tak wyjsc tylko sami wiec majac taka mozliwosc bo tesciowa mieszka nad nami zjadl obiadek i poszedl na popoludniowa drzemke jak wrocilismy jeszcze spal
ja np nigdy nie zostawilam malego na noc nigdzie bo nie widze takiej potrzeby ale to zalezy od charakteru moja siostra czesto zostawia dzieci mojej mamie i jest jej z tym dobrze a moja mama czasem podgaduje mnie ze jak Lorenzo przyjedzie to bedzie soal u niej z siostry chlopakami a ja wiem ze nie potrafilabym gdzies wyjsc i go zostawic dlatego nigdzie nie wychodzimy sami jak juz cos to tylko tam gdzie mozemy we 3 chociaz nie powiem mam ochote np na kino i pewnie sie wybiezemy a Lorenzo zostanie z nonna;-)