cucciola79
Fanka BB :)
Kochana moja to samo budzi sie w nocy np.dzisiaj przebudzila sie ok 2.30 i przez ok1.5 godziny musialam wymyslac malej zabawyHej dziewczynki, przepraszam ze malo sie odzywam, ale ostatnio mala mi w nocy spac nie daje.. Od godziny 4 sie rozbudza, usmiecha i chce bawic, nabujam sie jak glupia czasem nawet i godzine, dwie zeby znow usnela, a i tak mi sie budzi co godzine max 2.. :-( jestem wykonczona. Macie jakies sposoby zeby dziecko znow spalo w nocy jak trzeba?
Ja karmie piersia, ale czesto gesto odciagam mleko zeby np. moc zostawic mala dziadkom i leciec do sklepu no i wtedy przeciez musza je podac w butelceKupilam sterylizator avent do mikrofali, ale uwaga uwaga - nie miesci sie - jest za wysoki, wiec trza uwazac na rozmiary. Mam ten elektryczny aventa i sobie chwale, bo wloze butelki, smoczki czy odciagacz do mleka, wleje wode i nacisne guzik i sie samo sterylizuje, z gotowaniem by mi sie nie chcialo bawic
![]()
co do sterrylizatora ja nie kupilam bo nie potrzebny mi byl ,najlepszy sposob to babciny gar z wrzaca woda;-)Dziewczynki a jakie plany na jutrzejsze Walentynki macie??
U nas kolacja fuori odpada a wiec bedziemy swietowac we 3-je wymysle jakas kolacyjke przy winku :-)prezent walentynkowy juz mam maz sprawil mi raccolte Erosa Ramazzottiego Eros Best Love Songs a wiec bedzie przy muzyce romantycznie;-)

moze przypadkiem na siebie wpadniemy