• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

eve, wiesz co, no wlasnie, tu wykonywalnosc pewnych ich zasad jest naprawde zerowa. Czasami czlowiekowi sie odechciewa...
Mam tu znajoma, ktorej ojciec cale zycie pracowal jako ortodonta. Nie wiem czy ma wyksztalcenie wyzsze, ale z pewnoscia nie mial w tym kierunku zadnej specjalizacji.
Pracowal nie dosc ze na czarno, ze zatrudnial ludzi na czarno, nie istnial dla urzedu podatkowego, to jeszcze oskarzyli go o oszustwo zawodowe i prowadzenie gabinetu brz jakichkolwiek norm sanitarnych.
I co? Rozmawiam z mezem a ten mowi, nic mu nie zrobia, bo nic nie ma. A skoro nic nie ma, to co maja zrobic?
Bylam w szoku :no: Moj maz mowi, ze ewentualnie dostanie jakis wysoki mandat, ktory pozniej zostanie moze nie umozony, ale mocno zminimalizowany :no:
To o czym my tu mowimy ehhhh
Jak ogladam te wszystkie sprawy w striscia la notizia czy le iene... czy rzeczywiscie cokolwiek potem sie cos z tymi firmami/ludzmi dzieje? A jesli tak, to na ich miejsce jak po deszczu wyrastaja inne firmy dziekujac tylko poprzednim za super pomysl. Bowiem tutaj osoba uczciwa jest brana za przyglupa...

reklama
witajcie dziewczyny po dluzszej przerwie.jestem cala i znerwicowana:angry:.bylam w szpitalu w rieti ten tydzienbo moj maz mial wypadek tirem i nie bylo mniew domu tylko w szpitalu.teraz jestesmy w domu,maz z polamanymi zebrami i pod tlenem 24/24 godziny.ja mam takiego san valentino ktorego nikt sie nie spodziewal.

dziekuje dziewczyny a slowa pociechy.dzisiaj caly wieczor nie moze sobie znalezc pozycji w lozku do lezenia i caly wieczor mi marudzi,bo chory mezczyzna to jak duze dziecko.wszystko zle i nie dobrze,ehhhhhhhhhhhhhh.ale najwarzniejsze ze jest w domu i mam go pod okiem i sama sie nim zajmuje.wieczorem byl nasz lekaerz pierwszego kontaktu,jutro ide do u.s.l.zalatwic wizyte domowa pielegniarki bo ma odlezyny poszpitalne i rany powypadkowe.najwazniejsze ze jest w domu,reaszta sie ulozy sama z czasem.

dzien dobry,

Agatka szybkiego powrotu do zdrowia i formy dla twojego meza.

no i juz zpaomnailam co to mialam pisac........a juz wiem ..wiecie o ktorej sie moje dziecko dzisiaj obudzilo...nie o 6 jak od tygodnia ...ale o 5!!!!!! i ryk i ucieka z lozka...posiedzialam z nim troche w soggiorno przy jakiejs bajce...(az sie sama zdziwialam ,ze Cartoonito nadaje cos o takiej barbarzynskiej porze). chcial mleko dostal melko i ok 6 wrocilismy do lozka. Ja o 6.45 wstalam a panowie chrapai do teraz chyba...bo moj V nie odbiera komorki. Nie wiem co mu sie tka przestawilo?????

milego dnia dziweczyny!!!!

Agatka zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla meza, wspolczuje i mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze szybko wroci do formy, ty trzymaj sie mocno!
Kosmitko jak Miko, lepiej, goraczka zeszla? u nas ciut lepiej, u mnie tylko straszny bol gardla, malego dzisiaj do szkoly juz posle bo wczoraj sam od siebie wzial sie za compiti...allora to znak, ze mu szkoly brak:-) (nawet sie zrymowalo).
Sicilpol, oj niestety ciezki przypadek z ta nasza kochana italia:tak:, choc wczoraj po raz pierwszy Monti sie mi spodobal, jak powiedzial NIE olimpiadzie w rzymie w 2020 i ministerstwom na polnocy...naprawde, kraj ledwo sie ciagnie w blocie a oni o olimpiadzie mysla i innych zbednie wydawanych pieniadzach.
Strega, Anika, dzisiaj was uprzedzilam :)
milego dnia wszystkim i ....byle do wiosny kochane:tak:

reklama
Witam sie i ja... Dzien dobry!
maly jeszcze spi dzisiaj zostaje w domu bo idziemy na bilans dwulatka do pediatry.
kosmitka jak tam Mikolaj?
Anika spisz jeszcze czy prasujesz?:-D
Milego dnia dziewczyny co dzisiaj porabiacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry