agatka13
Fanka BB :)
oj dziewcyny ale sie rozzpisalyscie,3 strony od wczoraj

.
no wiec sytuacja jest niezaciekawa w pracy z wolnym,nie moga mi dac wczeniej jak po 10 listopada bo masa pracy

a ja nie wiem czy moja babcia poczeka na mnie tyle czasu.przede wszystkim dziekuje za pamiec i dobre slowa.
Wy sie zalicie na deszcze a u mnie praktycznie ani kropelki nie spadlo,takie kocie plucie i nic wiecej a tak cieplo bylo ze na krotkim rekawku pracowalam bo myslalam ze sie ugotuje.
czytalam ze ktoras z was lata do gdanska.ja znalazlam tanie linie lotnicze co maja bezposrednie loty bez przesiadek i zajmuje to w sumie z Rzymu 2,5 godziny. Wizz Air

.no wiec sytuacja jest niezaciekawa w pracy z wolnym,nie moga mi dac wczeniej jak po 10 listopada bo masa pracy

a ja nie wiem czy moja babcia poczeka na mnie tyle czasu.przede wszystkim dziekuje za pamiec i dobre slowa.Wy sie zalicie na deszcze a u mnie praktycznie ani kropelki nie spadlo,takie kocie plucie i nic wiecej a tak cieplo bylo ze na krotkim rekawku pracowalam bo myslalam ze sie ugotuje.
czytalam ze ktoras z was lata do gdanska.ja znalazlam tanie linie lotnicze co maja bezposrednie loty bez przesiadek i zajmuje to w sumie z Rzymu 2,5 godziny. Wizz Air
.