eve916
Fanka BB :)
Dzien doberek wszystkim, choc u mnie nie najlepiej zaczal sie tydzien, Patryk sie obudzil z goraczka, 37.5, ja na musa do pracy, maz dzisiaj tez , wiec biednego malego do tesciowej podrzucilam, ale jak mu nie spadnie to bede musiala cos wymyslic, zeby w domu zostac. W takich sytuacjach dziewczyny czuje sie potwornie, jak sie nie ma praktycznie zadnej pomocy, tylko jest sie zdanym na samych siebie. Owszem na szczescie jest tesciowa, ale nie mieszka blisko nas, wiec musze po drodze do pracy dziecko podrzucac. Wzielo mnie na melancholie, juz w zasadzie powinnam przywyknac, bo odkad jestem we Wloszech jestesmy zdani na samych siebie praktycznie, ale najwazniejsze, ze sobie radzimy.
Masz racje Anika, szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie, ja osobiscie silownie nie bardzo lubie, jakis czas temu chodzilam, niestety po jakims czasie odzywa sie moje kolano kiedys dawno temu nadwyrezone, wiec np step odpada, ale np joga jest super, jedyny problem brak czasu
Do ubieglego roku pracowalam 6 miesiecy, a potem mialam wolne, teraz moze uda mi sie pracowac caly rok, zapewne zima bedzie part time, wiec jak sie pracuje to czasu jest malo, wiadomo najpierw rodzina, dom a potem myslimy o sobie.
Milego dnia wam zycze!
Masz racje Anika, szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie, ja osobiscie silownie nie bardzo lubie, jakis czas temu chodzilam, niestety po jakims czasie odzywa sie moje kolano kiedys dawno temu nadwyrezone, wiec np step odpada, ale np joga jest super, jedyny problem brak czasu

Do ubieglego roku pracowalam 6 miesiecy, a potem mialam wolne, teraz moze uda mi sie pracowac caly rok, zapewne zima bedzie part time, wiec jak sie pracuje to czasu jest malo, wiadomo najpierw rodzina, dom a potem myslimy o sobie.
Milego dnia wam zycze!
ale na jakies zajecia relaksacyjne;-)
takie aby oderwac sie od codziennosci...
;-)chociaz w sumie do towarzystwa to bardzo chetnie,tu i owdzie cos by sie poprawilo
Jutro natomiast KTG, pozniej usg, a na sam koniec wizyta u doktorka, wiec moze dowiem sie w koncu czegos nowego..