Z
zyta
Gość
Ivi1 przykre co wam sie stalo z tym samochodem i to jeszcze w takim momencie,no ale dobrze,ze macie samochod od rodzicow...A tak w ogole to juz bys mogla urodzic...;-)chociaz nie bede cie stresowac i ja,w koncu zalezy to ostatecznie do twojej upartej dziewczynki
oj bedziesz sie miala z nia jak bedzie tzw.uparciuchem;-)
:-)
Anika73 to pozazdroscic ci apetytu tylko

My jeszcze nie mamy zadnego planu na weekend,a takie tam dzisiaj po obiedzie pojedziemy zobaczyc do sklepu,takie male zakupy co nieco...
agatka jak zwykle zapracowana
ale w dobrej sprawie,jak sie zobaczy efekt
U nas dzisiaj narazie nie pada,a nawet cieplo jest
Milego weekendu!!!
oj bedziesz sie miala z nia jak bedzie tzw.uparciuchem;-)
:-)Anika73 to pozazdroscic ci apetytu tylko

My jeszcze nie mamy zadnego planu na weekend,a takie tam dzisiaj po obiedzie pojedziemy zobaczyc do sklepu,takie male zakupy co nieco...

agatka jak zwykle zapracowana
ale w dobrej sprawie,jak sie zobaczy efekt
U nas dzisiaj narazie nie pada,a nawet cieplo jest

Milego weekendu!!!
,ale coz, nie moge narzekac, bo czasy sa jakie sa, i trzeba sie cieszyc, ze sie pracuje, ale juz nie moge sie doczekac kiedy zamkniemy biuro, i przejdziemy na sezon zimowy, wiec godziny pracy sie zmienia,i weekendy moze beda wolne, no chocby co drugi
. Tak wiec liste zakupow rano zostawilam na stole, i moje chlopaki musza zajac sie zakupami
i buty trzeba wiec kupic.
.
.niewyobrazam sobie mnie w takiej sytuacji i nawet nie chce.a do szpitala to mozesz w ostatecznosci pojechac karetka.maja obowiazek przyjechac po rodzaca,laski nie robia.