reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

hej magi to jakos po mnie bedziesz rodzic hi hi ja jestem w 25 tygodniu. I jak twoje malenstwo masz moze zdjecie usg??kopie juz ??:):):)poglaskaj je odemnie. A z tymi spodniami meza to calkiem neizly pomysl ;D

reklama
maasandra, odezwę się jak tylko wrócę do Piły w przyszłym tygodniu! U mnie też możemy się spotkać i posiedzieć w ogrodzie - tak w ogóle to zapraszam wszystkie przyszłe mamusie!
Asiunia, to ja najwyraźniej mam o wiele większy brzuch od Ciebie, a mamy ten sam termin :) - moje zwykłe ciuchy dawno poszły w kąt, no letnie koszulki jeszcze ewentualnie noszę, ale te krótsze mi podjeżdżają na brzuchu i wygląda to niezbyt ładnie. Może jednak jakoś uda nam się spotkać w niedalekiej przyszłości? Też zaczynam myśleć o zakupach dla dzidzi, tylko chciałabym wszystko dokładnie obejrzeć, a mój mąż najchętniej chciałby kupić cały komplet w ciągu godziny... :(

Mój numer gg to 47709, czasem jestem w sieci.

Asiuniu, to Tyś szczupła i mały masz brzuszek :) Ja jak mowilam juz wyroslam z garderoby, a mam 10 tygodni mniej! :)

hej dziewczyny
Ola K.  no brzuszek w sumie nie mam duzy taki troche odstaje  ;) ale jeszcze urosnie dopiero  6 miesiac  ;) napewno sie spotkamy gdzies w Pile na herbatce i sobie pogadamy albo poogladamy wozeczki  :)
Magi  ja we wszystkei rzeczy tez sie nie mieszcze przed zajsciem w ciaze mialam w pasie 58 cm teraz 60 pare dokladnie niewiem bo niemoge znalezc miarki ;)ale jak znajde to podam.
jaaaa6fc.jpg
a to wlasnie moj 26 ;)i w srodku dzidzia kochana

Asiunia, Ty chudzielcu!!!!! Tobie brzuszek chyba do srodka rosnie! ;D ;) W ogole nie widac, ze w ciazy jestes :) Masz widac bardzo drobna figurke, u niektorych dziewczyn brzuszek pozno wyskakuje. Kurcze, nie mam cyfrowki, zamiescilabym chetnie swoje zdjecie, zeby pilke pokazac. Buziaki, dzieki za zdjecie!!! Moze inne pilanki maja zdjatka i sie pochwala???

Asiunia, wyglądasz nieprawdopodobnie! Ja noszę przed sobą całkiem sporą "piłkę". Mój brzuch w największym miejscu ma obwód 108 cm hihi i rośnie o 1 cm tygodniowo.
Pod koniec kwietnia kupiłam sobie w H&M spodnie ciążowe (takie z regulacją na gumkę) i bardzo się cieszyłam, bo pomyślałam sobie, że mam tak duży zapas, że pochodzę w nich do końca ciąży. Nic z tego - już teraz są maksymalnie "poluzowane" i za jakieś dwa tygodnie będę je mogła odłożyć na półeczkę...
Widać to wszystko jest bardzo indywidualne!

Pozdrowionka dla wszystkich!

Dokąd uciekłyście, drogie pilanki rodowite i przyjezdne?
Ja dziś piszę z Warszawy, ale postanowiłam podtrzymać nasz wątek.

Dziś drugie dziecko urodziła moja kochana bratowa :):) Jest to synek Adam - urodził się przez cesarkę i z tego co wiem, czuje się dobrze. Jestem więc szczęśliwą podwójną ciocią, a mój synek będzie o 3 miesiące młodszy. Będą razem łobuzować, o ile będą wychowywać się trochę bliżej siebie, ale tego nie wie na razie nikt ;)

Pozdrawiam Was, odzywajcie się trochę!

Różnie się losy układają i wydaje mi się, że nie można oczekiwać, że w życiu nie nastąpią już żadne większe zmiany i ci ludzie, którzy są wokół nas, zawsze już będą. Dlatego bardzo fajne i cenne wydaje mi się to, że choćby przez takie forum można poznać osoby w podobnej sytuacji lub o podobnych zainteresowaniach :) Dzięki temu może to nasze dzieci będą wspólnie baraszkować w piaskownicy ;)

reklama
no masz racje agnezz ja wlasnie przed chwila wrocilam z Pily ze szkoly....uhhh co za stresy te egzaminy i wogole zamieszanie :)wiec naprawde lepiej najpierw skonczyc bo u mnie to maly student sie urodzi hehe

Do góry