reklama
Ja własnie jestem w takiej sytuacji, że mam urodzić we wrześniu, a tymczasem nie mogłam się dostatecznie zmobilizować do napisania pracy mgr w takim czasie, żeby obronić się w czerwcu/lipcu. Zamierzam więc napisać pracę w wakacje, a bronić się już po urodzeniu dzidzi, może jakoś w zimę - nie ma to dla mnie większego znaczenia, ale trochę żałuję, że mi się nie chciało ostatecznie zakończyć studiów przed urodzeniem dziecka. Ale nic to! 
Magi
Fanka BB :)
Dziewczyny, a Wy jak często chodzicie do gina??? Rowno co 4 tygodnie?? Bo ja tak zawsze jakos z poczatkiem miesiaca, i tak jakos sobie pamietam, ze zbliza sie czas wizyty. Wlasnie sie zastanawialam, czy isc za tydzien czy za dwa
Dziewczyny - a wiecie, jakiej plci sa Wasze maluchy?? Ciekawa jestem w ktorym tygodniu sie dowiedzialyscie?? Pytanie szczegolnie mam do pacjentek dra Jaskulskiego, bo mam nadzieje, ze przy najblizszej wizycie i ja sie dowiem
Dziewczyny - a wiecie, jakiej plci sa Wasze maluchy?? Ciekawa jestem w ktorym tygodniu sie dowiedzialyscie?? Pytanie szczegolnie mam do pacjentek dra Jaskulskiego, bo mam nadzieje, ze przy najblizszej wizycie i ja sie dowiem
Ja chodzę do gina raz w miesiącu (ale wiem że pod koniec ciąży chodzi się częściej). Nie wiem, czy dr Jaskulski przyjmuje w szpitalu 
Ja będę miała synka - dowiedziałam się podczas USG ok. 20 tygodnia ciąży. W domu trwają negocjacje dotyczące imienia
A jak u Was??
Pozdrowionka!
Ja będę miała synka - dowiedziałam się podczas USG ok. 20 tygodnia ciąży. W domu trwają negocjacje dotyczące imienia
A jak u Was??
Pozdrowionka!
hej! właśnie wróciłam od swojej rodzinki , byliśmy u mnie przez ten tydzień i nie miałam dostępu do internetu. Droga strasznie męcząca - jedzie się 9-10 godz. w jedn stronę - ale było warto - tak bardzo się za wszystkimi stęskniłam. Teraz nadrabiam zaległści w czytaniu wypowiedzi na forum. Ja też już zaopatrzyłam się w dwie pary spodni ciążowych - mój brzuszek robi się okrąglutki i w te stare już się nie mieszcze - albo mnie cisną. Dzis dopiero wróciliśmy odemnie i tak mnie jakiś smutek łapie bo znowu jestem daleko od rodzinki a tu nie znam nikogo - dobrze że mam was. Buziaczki dla wszystkich!!!
hej dziewczyny 
Agnezzz ja niemam pojecia z tego co slyszalam Jaskulski tylko prywatnei przyjmuje ma swoj gabinet ale w szpitalu raczje tez prywatnie ciebie przyjmie.
Ola K fajnie masz u mnei jeszcze nie bylo widac....teraz mam 27 tydzien i niedlugo znowu ide na wizyte ciekawe czy cos bedzie widac ;Dchcialabym juz co nieco zobaczyc
ale ponoc same chlopczyki sie rodza w tym roku hehe
EWA22 niema jak to u rodzinki , ja teraz u niech jestem i staram sie korzystac i cieszyc tym bo jak wyjade do niemiec to wiadomo malutka dzidzia bedzie to troszke ich nie bede widzala a straszni etesknie jak tam jestem z a rodzicami .....wiadomo tez tam nikogo niemam a tesciowa to jednak obca osoba...czasami sie potrzebuje mamy taty a tu daleko...800km..no i jakos lezki leca a czlowiek musi wytrzymac...
Agnezzz ja niemam pojecia z tego co slyszalam Jaskulski tylko prywatnei przyjmuje ma swoj gabinet ale w szpitalu raczje tez prywatnie ciebie przyjmie.
Ola K fajnie masz u mnei jeszcze nie bylo widac....teraz mam 27 tydzien i niedlugo znowu ide na wizyte ciekawe czy cos bedzie widac ;Dchcialabym juz co nieco zobaczyc
EWA22 niema jak to u rodzinki , ja teraz u niech jestem i staram sie korzystac i cieszyc tym bo jak wyjade do niemiec to wiadomo malutka dzidzia bedzie to troszke ich nie bede widzala a straszni etesknie jak tam jestem z a rodzicami .....wiadomo tez tam nikogo niemam a tesciowa to jednak obca osoba...czasami sie potrzebuje mamy taty a tu daleko...800km..no i jakos lezki leca a czlowiek musi wytrzymac...
Hej! mam pytanko, czy jak mam skierowanie od Jaskulskiego na badania to mogę sobie je zrobić w ośrodku za darmo - bo przecież jestem ubezpieczona. I czy wystarczy się zameldować wtedy tu tymczasowo i zapisać do ośrodka , czy cos jeszcze trzeba robić?? Jak narazie wszystko robie prywatnie - właśnie wróciłam z badacń i zapłaciłam 50 zł ., i tak za każdym razem ...a badania musze robić co 4 tygodnie!
Magi
Hej. Asiunia, dziwie sie ze Ci jeszcze nie powiedzial jaka plec. Moja kolezanka dowiedziala sie ok. 16 tygodnia, na grudniowych mamusiach tez jedna forumowiczka w 16 tygodniu poznala plec
Powiem Jaskulskiemu, ze nie wyjde, az nie powie mi czy chlopczyk czy dziewczynka
;D ;D ;D ;D
Jaksulski przyjmuje tylko prywatnie, w szpitalu pracuje na oddziale. Ewa, jak chodzisz do ginekologa prywatnie, to wszystkie badania tez musisz robic prywatnie. Niestety, ale skierowania na NZOZ sa inne i tylko takie sa za darmo. Mozesz ewentualnie chodzic do rodzinnego, zeby Ci dala skierowanie na badanie. Ja tez myslalam czy tak nie zrobic, ale jak mam tej babie tlumaczyc...a w sumie laski nie robia!! Wlasnie teraz musze sie wybrac na morfologie i mocz, to jeszcze nie jest drogie, ale jedno do drugiego, co miesiac + wizyty z usg... :
:
:
Jaksulski przyjmuje tylko prywatnie, w szpitalu pracuje na oddziale. Ewa, jak chodzisz do ginekologa prywatnie, to wszystkie badania tez musisz robic prywatnie. Niestety, ale skierowania na NZOZ sa inne i tylko takie sa za darmo. Mozesz ewentualnie chodzic do rodzinnego, zeby Ci dala skierowanie na badanie. Ja tez myslalam czy tak nie zrobic, ale jak mam tej babie tlumaczyc...a w sumie laski nie robia!! Wlasnie teraz musze sie wybrac na morfologie i mocz, to jeszcze nie jest drogie, ale jedno do drugiego, co miesiac + wizyty z usg... :
reklama
Magi
A widzisz, tacy pazerni sa, bo inaczej tego nie nazwe! Ja tez bylam w listopadzie sie przebadac ogolnie, bo podeszlam do tematu zajscia w ciaze ambitnie
Lekarka o malo sie nie udlawila, jak powiedzialam z czym przychodze...nie wiedziala co mi powiedziec! W sumie sama sie upomnialam o badania krwi i moczu...a inne kwestie nie wspomne... Straszne, powinni sie wstydzic.