reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Olu dzis masz rowno 40 tygodni :) Twoj zapal do pracy podziwiam, ja juz sie pomalu lamie, zeby isc od pazdziernika na zwolnienie...

reklama
Dzien Dobry!!!!
Wczoraj dostalam fotki od małego Marcelka ale ta przyjemnosc zostawie Asi , jest bardzo maluski i kochany jak kazdy bobo.Taka kruszynka :)

Ewcia, myślę, że my tu wszystkie niecierpliwie czekamy na zdjęcia Marcelka i Asi! Wiesz może, kiedy Asia wraca do domu?

Magi, mój zapał do pracy już się wypalił w ubiegłym tygodniu, i dobrze, bo i tak ból nerek nie pozwalał mi siedzieć przed komputerem (ani szczerze mówiac nic robić). Tak więc ideę zwolnienia popieram ;D ;D

Dziś mam termin porodu. Nic się na razie nie dzieje, pewnie to jeszcze potrwa... Ech!

Pozdrowienia dla wszystkich!

Pytalam tez o to wczoraj kuzyna ale sam nie wiem kiedy ja wypuszcza.
Na zdjeciach Asia wygalda bardzo pogodnie mysle u niej wszytsko ok....a malutki prawie na kazdej fotce spi.....ale widac ze bobo szczesliwy :) :) :) :)

POZDRAWIAM WAS

Super, Ewcia, dzięki za informację! Jak będziesz miała jakieś wiadomości, koniecznie dziel się z nami - mam nadzieję, że to nie będzie problemem dla Ciebie :)

A do mnie dziś przychodzi położna, ma mi stymulować szyjkę macicy - nie należy to do przyjemności, ale może coś da. Jednak chciałabym już urodzić, bo - poza tym, że oczywiście czekam na maluszka - chciałabym móc zająć się na poważnie nerkami, bo jest coraz gorzej, a nie chcę ciągle brać antybiotyków i paracetamolu.... :(

Cześć dziewczyny,

dzisiaj miałam spotkanie z położną i mówiła że wczoraj mieli aż 6 porodów. Jestem przekonana że to z powodu pełni. Mam nadzieję że za 4 tygodnie nie będzie takiego tłoku. Omówilłyśmy sobie co zabrać do szpitala i powoli zacznę pakować już torbę.

Nadal nie wiem do jakiego pediatry zapisać synka. Wasilewska poleca panią Szymkowiak. Jestem w rozterce..

Ale czuję się za to wspaniale, mam taki wyż hormonalny. Za to po poradzie nastawiam się juz na baby blues.

Basoni, ciekawa jestem, w jak dużą torbę się zabierzesz. Moja jest naprawdę dość duża plus jeszcze jedna torba z soczkami, wodą itp. Mam nadzieję, że nikt się nie będzie w szpitalu krzywił. Wszystkie spakowane rzeczy są w spisie rzeczy potrzebnych do szpitala, nie wiem, jak dziewczynom udaje się pakować w mniejsze torby...
Co do pediatry też jeszcze nie wiem :(

Koszule, szlafrok, ręczniki, skafander dla młodego i pieluszki to już prawie torba pełna. Szok!

A propo pieluch najtaniej mają w Świecie Pieluch na ryneczku przy blaszaku ( Roosevelta). To jest stragan w przeciwnym narożniku niż oddział poczty (dla niezorientowanych).
Swoją drogą różnica 10 zł na paczce pieluch to jest przegięcie.

reklama
Do góry