Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A przerwałam dlatego, że byłam wczoraj w szkole i poleciała mi krew z nosa i ogólnie słabo mi się zrobiło więc zjadłam drożdżówkę
Mięsko mielone (jakieś chude, np. cielęce), posiekane pieczarki, zmieszać, zawinąć w liscie kapusty (oczywiście sparzone) i posmarować każdego koncentratem pomidorowym no i dusić aż zmiekną ;-) Pycha 

Jeżeli chodzi o przepisy to ostatnio spróbowałam gołąbków![]()

no nie żartuj Martynaa;-)

bo mnie mija 4 dzien i nie jest najgorzej tylko straaaaaaaaaaaaaasznie brakuje mi owoców. no masakra po prostu
waga pokazuje kilogram mniej, ale to pewnie efekt tego że przed śniadaniem się ważyłam
przede mną niezłe wyzwanie bo w następny piątek kończę etap I a w sobotę mamy chrzciny Szymonka
ciężko będzie ale zawzięłam się

Ale Ty wredna jesteśno nie żartuj Martynaa;-)
![]()

Oczywiście, nie mówię o tym, że codziennie zjesz kawałek pizzy i będziesz udawać że nic się nie stało 

Więc powiedziałam mu krótko - schudła 4, przytyje 8 kg
Wiecie, ja sceptycznie podchodzę do tych wszystkich diet cud co to się szybko i sporo chudnie 
ja nie jestem zwolenniczką diet cud bo nie dość że wyniszczają organizm to jeszcze jojo murowane. Do SB przekonał mnie fakt, że oparta jest na prostych zasadach zdrowego żywienia a nie na niedoborach. 

;-)

A żebyś wiedziała, że sobie zrobię i to z 15 jajekInna no dokładnieja nie jestem zwolenniczką diet cud bo nie dość że wyniszczają organizm to jeszcze jojo murowane. Do SB przekonał mnie fakt, że oparta jest na prostych zasadach zdrowego żywienia a nie na niedoborach.
Ja czuję się już trochę lżej i przyzwycziłam się do posiłków skomponowanych w okreslony sposób i nawet nie odczuwam głodu. najgorsze jest dla mnie południe, jak jestem na spacerze z Szymkiem a śniadanie było o świcie. nie mam czego 'przegryźć' bo zwykle jabłko ze sobą brałam. no ale ju niedługo owocki będzie można wprowadzić
Martynka i będziesz kluseczek lanych mogła sobie zrobić;-)
![]()

Nie mam siły stać przy garach i wysilać się na więcej. 
Kasiunia wiesz co, myślę, że twórca tej diety nie znał realiów i rarytasów polskiej kuchni;-)Dziewczyny zaczynam od jutra dietke ale mam jeszcze pare pytan mam nadzieje ze mi pomozecie.
Czy mozna jesc kapustke mloda taka podduszona z cebulka i troche kielbaski jakiejs chudej,
Czy moge ugotowac zupke kalafiorkowa oczywiscie bez ziemniakow i czy moze byc na piersi z kurczaka czy lepiej na bulionie.
I ostatnie pytanie czy mozna jesc pieczone udka oczywiscie bez skorki.Dajcie znac.

i dlatego ciężko powiedzieć no ale tak na chłopski rozum:

no chyba tak choć pewnie zdrowsze byłyby grilowane, no ale nie wpadajmy w przesadę;-);-)