kasiunia2700
Mama Kacperka
Dzieki za odpowiedz.zaczelam dzisiaj razem z mezem i musze powiedziec ze wcale nie jestem glodna i jestem z tego zadowolona
.Teraz jestem w trakcie pieczenia tego nuby chlebka z tofu ale powiem szczerze ze nie widze tego zbyt optymistycznie
,nie wydaje mi sie zeby to bylo dobre w smaku
.A co do zup to chyba faktycznie lepiej na piersi gotowac bo te buloiny prawie wszytkie maja cukier.Myslalam tez ze bede mogla uzywac tych gotowych sosow do salatek ale tam tez jest cukier
a ja tak je lubilam:-( ale coz trzeba zaczac robic samemu, mam nadzieje tylko ze to sie oplaci.
.Teraz jestem w trakcie pieczenia tego nuby chlebka z tofu ale powiem szczerze ze nie widze tego zbyt optymistycznie
,nie wydaje mi sie zeby to bylo dobre w smaku
.A co do zup to chyba faktycznie lepiej na piersi gotowac bo te buloiny prawie wszytkie maja cukier.Myslalam tez ze bede mogla uzywac tych gotowych sosow do salatek ale tam tez jest cukier
a ja tak je lubilam:-( ale coz trzeba zaczac robic samemu, mam nadzieje tylko ze to sie oplaci.
dam radę
.Jestem przed okresem teraz moze to dlatego ale wkurza mnie to.Wiem ze ogolnie duzo nie schudne przez te dwa tygodnie bo waze 55 przy 164cm ale te 5 bym chciala i bylo by ok.

. Mam tego tluszczu zwlaszcza wlasnie na brzuchu jak usiade to mi potezne faldy tluszczu wylaza
wiec wydaje mi sie mozna przez 2 tyg zacisnac zeby