reklama

dobry wybór wózka

reklama
Wg. Producenta model trip wazy 7.4 kg chyba ze sam producent celowo zawyza wage swojego produktu ale raczej zwykla bywa odwrotnie.

Z ciekawości sprawdziłem i według strony inglesina.pl waga wózka to 6.6 kg. Z tym wózkiem mam praktycznie codziennie kontakt i na pewno nie waży powyżej 7 kg, bo w tym momencie stawałby się cięższy od maclarena xt, a tak w 100 procentach nie jest.

Pozdrawiam.

w takim razie model trip produkowany na usa musi miec inne parametry gdyz wymiary wagowe otrzymalam od samego producenta tego wozka. W przypadku maclarenow wiem ze sa to wozki identyczne zarowno w wersji europejskiej jak i amerykanskiej widac jednak ze Inglesina zrobila tu wyjatek i wypuscila dwa odrebne modele na poszczegolne kontynenty. Byc moze stelaz sie rozni czyms malo widocznym badz budka i to powoduje roznice wagowe.

przyszlo mi jeszcze jedno na mysl....byc moze nastapil blad przy konwertowaniu wagi w funtach na kilogramy? Wiadomo ze u nas wage oblicza sie jedynie na funty a Europa pomijajac wyspy uzywa kologramow. Zawsze zachodzi jakies prawdopodobientwo bledu przy przliczaniu tych dwoch wartosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry