Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
( przepraszam za szczegóły). Dziś Natalka dostała mleko z kaszką ale wcześniej już to jadła i było ok, a dzis zielonaaa:-(. Poza tym nie chciała jeść cycucha, dwa razy musiałam odc iągać pokarm i podawać jej z butelkiCudek pewnie niema się czym przejmować:-) , ale takie śluzowe kupki coś oznaczają. Narazie to bym ją na Twoim miejscu poobserwowała. Ale może ona jest przeziębiona, co? No i to że niechce pić z piersi, też by się zgadzało. Maja też kiedyś niechciała pić z piersi, /no i też było mi przekro:-(/a potem okazało się, że to przez to, że była zakatarzona......zaniepokoił mnie kolor kupki - zielona , wyglądała jak glony ....., a dzis zielonaaa:-(. Poza tym nie chciała jeść cycucha...
zupka tez JEj sie ulalo i to bardzo duzo. Juz nie wiem co robic. Dzwonilam do lekraki ale nie odbiera tel :-( Jutro w poludnie przyjmuje u nas w osrodku wiec polece z MAla. Strasznie sie martwie, to pewnie cos ciezkiego z zoladeczkiem :-( :-( :-( :-(