reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Oliwuś kichnij z 2 razy i niech ten katar czmycha raz na zawsze! Zdrówka Ty słodkie maleństwo

Mju nie jestes egoistka
tylko zapatrzona w siebie kobietka 
zartuje oczywiscie ;-) a za buziaki dziekujemy
:-)
Dzikidzik kichac lepiej niech juz Oliwos nie kicha
bo ja juz nie nadazam z chusteczkami
dziekujemy za zyczonka zdrowka :-)

Dzikidzik kichac lepiej niech juz Oliwos nie kicha

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Oliwosku,badz juz zdrowy zasmarkany nosku! :-) 

mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Mju nie uważam, żebyś była przemądrzała!!! Zawsze w delikatny sposób piszesz swoje zdanie.
Oliwko, dużo zdrówka. Katarze wstrętny odejdź już na dobre od Oliwci.
Mój Filip od kilku dni ma katar a od wczoraj wysoką gorączkę. Nie mogę mu jej zbić. Nie byłam z nim u lekarza ale dzwoniłam do naszej pediatry, kazała podawać mu lek przeciwgorączkowy i obserwować i jeżeli gorączka nie będzie wzrastać i nie będzie innych objawów to może to być trzydniówka. Ale jeżeli temperatura utrzyma się jeszcze czwartego dnia to ona już napewno przyjedzie. Nie wiem czy dam radę wytrzymać jeszcze jutro - bo ja straszna panikara jestem - i czy nie wezwę jej wcześniej. Ale pomimo wszystko mój Filipcio jest bardzo dzielny i trzyma się całkiem nieźle, marudzi troszkę, ale wcale mu się nie dziwię bo ja przy takiej temp. to bym z łóżka nie wstała, a on sobie harcuje.
Mój Filip od kilku dni ma katar a od wczoraj wysoką gorączkę. Nie mogę mu jej zbić. Nie byłam z nim u lekarza ale dzwoniłam do naszej pediatry, kazała podawać mu lek przeciwgorączkowy i obserwować i jeżeli gorączka nie będzie wzrastać i nie będzie innych objawów to może to być trzydniówka. Ale jeżeli temperatura utrzyma się jeszcze czwartego dnia to ona już napewno przyjedzie. Nie wiem czy dam radę wytrzymać jeszcze jutro - bo ja straszna panikara jestem - i czy nie wezwę jej wcześniej. Ale pomimo wszystko mój Filipcio jest bardzo dzielny i trzyma się całkiem nieźle, marudzi troszkę, ale wcale mu się nie dziwię bo ja przy takiej temp. to bym z łóżka nie wstała, a on sobie harcuje.
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dużo zdrówka dla Filipka i Oliwki!!!
reklama
Podziel się: