Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, no ale co ja poradze jak mi czasami przez cały dzień po kilka razy takie małe bobki wali, no i raz nie wyczułam smrodku z pieluszki i w efekcie ma odparzenie
:-(
. Też już nie wiedziałam czym mam smarować, więc poszła w ruch mąka ziemniaczana, Balneum, Sudocrem w ilościach hurtowych, no i wietrzenie tyłeczka (które zakończyło sie dwukrotnym obsikaniem mi łóżka
;-) ), zmieniam też pampersa częściej, no i zagladam co chwilę czy nie siedzi jakaś "niespodzianka";-). Na razie jest jeszcze zaczerwieniona, ale jakby troszkę mniej, więc mam nadzieje, że bedzie dobrze. W sumie z tych wszystkich zabiegów, to chyba jednak ten Sudocrem w ilosciach hurtowych najwięcej zdziałał.;-)
Mielismy Alantan masc i puder, Tridern masc, krem Nivea BAby na odparzenia ale pomogla dopeiro zwykla maka ziemniaczana i rumianek. Przy kazdej zmianie pieluszki mylam pupke, pozniej obkladalam gazikiem zamoczonym w rumianku a na koniec sypalam obficie maka ziemniaczana ktora jest rewelacyjna
Teraz zostala juz tylko ranka bo to jednak zszedl naskorek :-( ale odparzenia juz nie ma. Mimo wszystko nadal uzywamy maki.
, naprawdę mocno:-( , tak z dnia na dzień to się stało! akurat byłyśmy wtedy w szpitalu i dali nam nawet na to maść z antybiotykiem, i nic nie pomogło!
dopiero zwykły puder do pupy pomógł w expresowym tempie!