Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mycha a jakie Ty czopki używasz i na coMJU narazie to lekarka powiedziała że cała reszta tzn gardło i oskrzela są czyste i narazie używać jeszcze tych kropli i czopki na noc. Zobaczymy co powie jak pójdę znowu, bo mam taki zamiar jeżeli ten katar do wtorku nie przejdzie.

tzn wygląda to tak,że co jakiś czas pojawia jej się tylko w kąciku oczka żóła kropla, ale cała reszta oka jest OK. Kiedy jej to przemyję wacikiem nasączonym solą fizj to po jakimś czasie znowu się pojawia. Czytałam ze sól fizj można wkropić do oka, ale nie wiem ile kropel i czy ta sól którą ja kupuję w ampułkach się nadaje. Czy któraś z Was wie moze czy mogę tą sól zakropić jej bezpośrednio do oka?? załączam zdjecie tej ampułki, bo ampułki mogą być różne nie?!;-) 
Płacz zaczął się z niczego.
Leżała spokojnie i nagle ryk i to taki że buzi nie mogła zamknąc jakby ją skurcz jeszcze złapał.Ja mawet zaczełam płakac bo w zaden normalny sposób nie dało się jej uspokoic.Po odczynieniu narazie spokuj,ale stwierdzam że nigdzie juz nie wyjdę bez założenia jej czegoś czerwonego.Tek samo jak ktoś będzie miał przyjś do mnie.