Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i potem umyć dobrze główkę i podobno miało elegancko schodzić. Ja tego nie stosowałam bo u nas okazało się (u Krzysia), że jest to ASZ i mielismy specjalną maść robioną i pomogło.
Dzikusko teraz nie przekłuwa sie kanalików, a w każdym razie nie u tak maleńkich dzieci;-) .A ja bym właśnie Aga na Twoim miejscu nie czekała z pójściem do lekarza bo ropka sama na pewno nie zniknie. Nas niby tez pediatra wysyłał do okulisty, ale pojechalismy po prostu do innego pediatry i wystarczyły drugie kropelki z antybiotykiem.AGA MAZURY poczekaj jesio z tym oczkiem; oczywiscie czysc kiedy tylko sobie o nim przypomnisz; mojemu od samego poczatku oko ropialo strasznie; a teraz od 3 dni spokoj; jak sobie pomysle o przekluwaniu kanalika to mi wlosy dęba stają; walcz ile wlezie; ciemieniucha u mojego sie pojawila dopiero teraz; a ze wlosow to on ma wiec ja wyczesuje ją grzebieniem dla niemowlat; wogole tą szczotką do wlosow to u niego se moge po czole pojezdzic; dawno mnie nie bylo ale wracam powoli![]()
, trochę wyskrobałam, trochę wyczesałam i przeszło, w sumie to miała ją może z miesiąc. O oliwce słyszałam, ale nie stosowałam.;-)