dzikuska
Wrześniowe mamy'06
moj maly spi po 2 godzinki; po jedzeniu nosze az se beknie pozniej od razu na brzuch i masowanie pleckow bo niestety kolka sie u nas zaczela; pozniej kolanka do brzuszka; pozniej masowanie brzuszka
ja sie nasapie przy nim zeby tak nie cierpial; moj wypija 120 mleka i dwa cyce; ja juz mysle ze ta kolka to przez to ze karmie cycem i butelką; ale szkoda mi pokarmu ktory ze mnie leci a malemu on nie wystarcza a przeciez dziecko glodne nie bedzie; narazie uzywam Nan1 ale juz mysle o zmianie na bebilon podobno dobry ale cholera patrzylam dzis i cena zabojcza; wiec kupilam espuminan czy jak mu taml w ulotce pisze zeby nie uzywac u dzieci ponizej 1 miesiaca zycia; eh no nic zobacze; moj odparzen nie ma a na noc wlasnie uzywam kremu z Nivea na odparzenia i paciam miedzy faldkami i jajami
przegladalam na szybko ten dzial i cos pisalyscie o kroplach z czech a moj wlasnie w poniedzialek jedzie na delagacje do czech; tylko czy one dzialają i mozna stosowac u tak malych dzieci? uff koncze a i jeszcze MYSZKA nie panikuj i nie pisz glupot; kazdej z nas ciezko jest lub bylo a napewno bedzie wiec spokojnie tylko spokojnie; pozdrawiam was dziewczynki jak juz przezyjemy kolki kupki itp to bedziemy mialy wiecej czasu na BB 
A pozniej przez godzinke,a czasami nawet ponad
ciagnie cycusia.
maz zadzwonil na szczescie do super dobrego pediatry, ktorego polecili nam znajomi i babeczko powiedziala, ze bron boze zadnych antybiotykow, bo wydzielina z nosa i zatakane kanaliki w oczku to efekt porodu. no i badz tu madry. na szczescie zaufalismy intucji i specjaliscie i stweirdzilismy, ze dzidzia jest zdrowa.
wydaje mi sie, ze malo spi - w nocy 2 razy spi tak po 2-2,5 godziny, a reszte to takie drzemiki 45 min do 1,5 godziny. i jak sie budzi, to ciagnie cyca tak 20-25 min, potem najczesciej ja przewijam, ona sobie polezy, a potem znowu chce cyca i ssie 20 min i potem spi. czy to normalne???????