reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Kurcze dzisiaj na wieczór znowu miała temp.37,3:eek: :baffled: :-( , mówicie żeby się nie przejmować, hmmmm ale mnie to zastanawia bo wcześniej tylko raz zdarzyło sie że miała 37 a tu juz drugi dzień z rzędu no i z czegoś sie to chyba jednak bierze. Fakt, troszkę mi kicha w ciągu dnia, ale katarku nie ma i nosek ma czysty. To ostatnio jak miała konkretny katar nie miała żadnej temperatury a teraz nagle nie wiadomo z czego jej się bierze:confused: :eek: :-( Chyba zadzwonie jutro do lekarza.

Royanno oczywiscie trzymam kciuki za Maciusia!!!

reklama
RENEE -faktycznie to może być od ząbków ale rzeczywiście temperatura wieczorem jest trochę podwyższona:tak: Ja nie mierzę temperatury codziennie chyba , że mam powody ale inaczej to można niepotrzebnie się denerwować:tak: Kiedyś tak wpadłam w rytm mierzenia sobie ciśnienia , że samo podskakiwało jak przychodził czas mierzenia:laugh2: No i dalam sobie spokój , bo bym zwariowała , niepotrzebnie się denerwowalam.Teraz mierzę sporadycznie i lepiej się czuję.Co do tempki u maluchów , to jak mierzyłam Igorowi codziennie po kilka razy to zauważyłam , że co godzinę mial inną temperaturę a wieczorem najwyższą :tak: Teraz już nie mierzę , skoro widzę , że dobrze się czuje i jest wesoły to dałam sobie spokój

Moja niunia tydzień temu miała biegunkę i właśnie 37 st.Byłam u lekarza powiedział że to oznaki ząbkowanie,niestety ząbków niewidac.Przepisał Lakcit i biegunka przeszła.Teraz tz. z 2 dni temu wyskoczyła jej jakas krostka na ustach poradzono mi posmarowac spirytusem i zrobił się czubek biały jak przy pryszczach.Taka mała a przyszcze już ma.:-D

My dostaliśmy w koncu wyniki badan z CZD i Anielka wit D3 ma jednak za mało (mam jej teraz podawać przez tydz po 1 kropelce a potem 2x w tygodniu po kropelce, no i wzmożone wydalanie wapnia w moczu... i niestety musimy tam jechać jeszcze raz :( ale dopiero 27 marca... ) a w piątek po rehabilitacji jedziemy jeszcze na USG bioderek, bo jak byłysmy na szczepieniu to się lekarce nie spodobało odwodzenie nóżek Anielki, mam nadzieję, że to dla tego, że była spięta, a nie, że coś jest nie tak z bioderkami... tego by jeszcze brakowało:-(

reklama
Do góry