reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Aniu!
W piątym tygodniu nic jeszcze nie widać. Niekiedy lekarze nawet nie są pewni czy to napewno już jest ciąża. W każdym razie jedyne co możecie zobaczyć to pęcherzyk.
Ja maleńką istotkę zobaczyłam w 8 tyg., widziałam już pulsującą kropeczkę (serduszko).
Życzę miłych wrażeń.

reklama
Dzięki, ASIU, za informacje!! Dla mnie to pierwszy maluszek, więc jestem jeszcze całkiem zielona. Ale zaopatrzyłam sie w mądrą książeczkę, więc liznę trochę wiedzy w najbliższym czasie :) Szkoda, że nie zobaczę kruszynki w poniedziałek - ale zmuszę ginekologa, żeby pokozał mi chociaż ten pęcherzyk :) Mój malutki, kochany pęcherzyk :) We wtorek podzielę sie wrażeniami! :)

dziewczyny gratuluję wam bardzo!!!
tak chciałabym do was dołączyc gdyby się udało to termin miałabym na 14 czerwca
mam nadzieję że bociek nie zapomniał o mnie tym razem!

Oby Kamilko tym razem bociek tu nas przerzucił:)..ja miałabym termin na 18 czerwca:)..Jeszcze kilka dni i wszystko bedzie wiadomo:)
Pozdrawiam Was dziewczęta i życzę duuuzo zdrówka!!!!!!

Pamiętam Rusałko, jak obie pisałyśmy w "mamach grudniowych" ;) Oby ten topik był dla nas szczęśliwy :D Ja nie wierzę, że tu zostanę, ale Tobie życzę tego z całego serca :) 3mam kciuki - musi Ci się udać :D

Naggus- tak bardzo bardzo bym chciała bym nam sie udało!!..na grudzień to my sobie popróbowalismy..teraz ruszyliśmy pełną parą ..wiec musi nam sie udac;)!!!!:):):)i obie tu sie przeniesiemy:)!..a czerwcóweczki czekają na nowe mamusie;)!bo im wiecej tym lepiej:)!

reklama
N Agga no ja wlasnie jestem z grodniowek... jak sie cofalam do poczatku watku grudniowego, to widzialam miedzy innymi Twoje wpisy :( Wspolczuje Ci bardzo, wiem jak bardzo chcialabys byc wsrod mam czerwcowych, lipcowych czy jakichkolwiek - ale wsrod mam :( Ale nie martw sie, w koncu sie uda !! Wierze w Ciebie i inne starajace sie laseczki :)
Pozdrawiam :)

Do góry