reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Dziękuję wanda_23 za ciepłe słowa :-*
Gratuluję małej wielkiej słodkiej niespodzianki :D Już się pewnie doczekać nie możesz swojego maleństwa :D

reklama
wanda_23 pisze:
malaga i Ty sie doczekasz - jestem tego pewna :)

Jeszcze nie tym razem - wandeczko :( Nie dołączę do mam czerwcowych :( A ponieważ to była "wpadka", nie planujemy starań w najbliższym czasie, to pewnie jeszcze długo będę czekać na swoją kolej :(

wow, troche jest juz tych czerwcowek :laugh:
fajnie :D
to moje pierwsze, ale mam juz nawet zdjecie i widzialam serduszko!niesamowite.....

no i nie przejmujcie sie tym emblematem, ja mam poprostu bzika na punkcie Star Wars i to jest Ksiezniczka Leia ;D

Agatko umieszczaj swój sliczny brzuńcio*- pochwal sie nam jaki on jest piękny....
Dziewczyny trzymam za was kciuki z całekj siły...powodzenia....
Buziaczki

Agatatje pisze:
wow, troche jest juz tych czerwcowek  :laugh:
fajnie :D
to moje pierwsze, ale mam juz nawet zdjecie i widzialam serduszko!niesamowite.....

no i nie przejmujcie sie tym emblematem, ja mam poprostu bzika na punkcie Star Wars i to jest Ksiezniczka Leia ;D

Agatatje gratulacje!! A na kiedy masz termin i kiedy byłaś u gina?

Zdjecie brzusia umieszcze jak tylko bede miala :D

a termin mam mniej wiecej na 1.06 wiec moze sie trafic, ze dzidzia sie urodzi jeszcze w maju, ale co tam...bede czerwcowkami :D

u ginekologa bylam w zeszly wtorek wiec male juz pewnie niezle uroslo od tego czasu.
fajne to forum, zupelnie przypadkiem je odkrylam...szukajac czegos o wyborach prezydenckich hehe

wlasnie czytalam watek i ogladalam wasze liczniki i tak mnie natchnelo, ze.........

ja tez zycze powodzenia wszystkim czerwcowym kandydatkom :D !!!
na szczescie staranie sie o potomka jest bardzo przyjemnym zajeciem :D
mamusiom juz czekajacym zycze szczescia i fajnie, ze bedziemy sie jakos wspierac!!!

Hej dziewczyny! Ja jestem tak padnięta, że nie mam już siły przesiadywać przy kompie - wracam do domu ok 18 i padam...dziś tak spałam do 20 :) i niewiem kto nazwał poranne mdłości porannymi bo ja mam wieczorne a nie poranne...musiałam się trochę wyżalić bo dziś mam jakiegoś doła takiego - generalnie huśtawka nastrojów.

reklama
Do góry