reklama
malaga
Fanka BB :)
wanda_23 pisze:malaga i Ty sie doczekasz - jestem tego pewna![]()
Jeszcze nie tym razem - wandeczko
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wow, troche jest juz tych czerwcowek :laugh:
fajnie
to moje pierwsze, ale mam juz nawet zdjecie i widzialam serduszko!niesamowite.....
no i nie przejmujcie sie tym emblematem, ja mam poprostu bzika na punkcie Star Wars i to jest Ksiezniczka Leia ;D
fajnie
to moje pierwsze, ale mam juz nawet zdjecie i widzialam serduszko!niesamowite.....
no i nie przejmujcie sie tym emblematem, ja mam poprostu bzika na punkcie Star Wars i to jest Ksiezniczka Leia ;D
Agatatje pisze:wow, troche jest juz tych czerwcowek :laugh:
fajnie
Agatatje gratulacje!! A na kiedy masz termin i kiedy byłaś u gina?
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Zdjecie brzusia umieszcze jak tylko bede miala 
a termin mam mniej wiecej na 1.06 wiec moze sie trafic, ze dzidzia sie urodzi jeszcze w maju, ale co tam...bede czerwcowkami
u ginekologa bylam w zeszly wtorek wiec male juz pewnie niezle uroslo od tego czasu.
fajne to forum, zupelnie przypadkiem je odkrylam...szukajac czegos o wyborach prezydenckich hehe
a termin mam mniej wiecej na 1.06 wiec moze sie trafic, ze dzidzia sie urodzi jeszcze w maju, ale co tam...bede czerwcowkami
u ginekologa bylam w zeszly wtorek wiec male juz pewnie niezle uroslo od tego czasu.
fajne to forum, zupelnie przypadkiem je odkrylam...szukajac czegos o wyborach prezydenckich hehe
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wlasnie czytalam watek i ogladalam wasze liczniki i tak mnie natchnelo, ze.........
ja tez zycze powodzenia wszystkim czerwcowym kandydatkom
!!!
na szczescie staranie sie o potomka jest bardzo przyjemnym zajeciem
mamusiom juz czekajacym zycze szczescia i fajnie, ze bedziemy sie jakos wspierac!!!
ja tez zycze powodzenia wszystkim czerwcowym kandydatkom
na szczescie staranie sie o potomka jest bardzo przyjemnym zajeciem
mamusiom juz czekajacym zycze szczescia i fajnie, ze bedziemy sie jakos wspierac!!!
Hej dziewczyny! Ja jestem tak padnięta, że nie mam już siły przesiadywać przy kompie - wracam do domu ok 18 i padam...dziś tak spałam do 20
i niewiem kto nazwał poranne mdłości porannymi bo ja mam wieczorne a nie poranne...musiałam się trochę wyżalić bo dziś mam jakiegoś doła takiego - generalnie huśtawka nastrojów.
reklama