reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Aniu nie mogłam schować tej pościeli bo cały czas chciał sobie z nią robić zdjęcia :laugh: :laugh:Chyba będe musiała poszukać takiej milusiej pościeli choć to będzie trudne ,bo rzadko spotyka się taką kolorową na zwykłą kołdrę.No i miała baba kłopot ;D ;D

Jak nie znajdziesz takiej dużej pościeli to kup materiał i mu uszyjesz bo rzeczywiście widac że sam by chciał mieć taką pościel ale to normalne jakbyś nie spodziewała się dzidziusia to pewnie by nawet nie chciał słyszeć o takiej pościeli bo przecież jest dużym chłopakiem ale z naszymi dziećmi tak już jest :laugh: :laugh: :laugh:

ON to jest taka przytulanka w przeciwieństwie do córy ,śpi jeszcze ze swoim misiem i oczywiście ze mną .Ładuje się do łóżka korzystając z okazji :laugh: :laugh:

Moja pościel i prześcieradełka czekają na poczcie na odbiór, ale pójdę po nią późnym wieczorkiem, nie ma tam wtedy tylu starych bab robiących gigantyczne kolejki. A w sobotę zamówiliśmy mebelki i pod koniec tygodnia, będzie malowanko i urządzanko pokoiku. Och jak się nie mogę doczekać.

reklama
No megi,przygotowania idą całą parą! :) My jutro weźmiemy się chyba za malowanie łóżeczka,potem zamówimy materacyk i pościel. Ja już dziś zaczynam pakowanie torby do szpitala,niestety z praniem rzeczy dzidzi muszę poczekać ze 2 dni bo jest strasznie zimno no i dużo prania domowników sie zebrało i nie mam wolnej suszarki ::)

Do góry