reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula pod prysznicem tak,ale na tyle szybko by zmyć pudroderm i uciekać od wody.
Jak chce się kąpać w wannie czy w basenie to wtedy dodaje się nadmanganian potasu lub sodę oczyszczoną do wody.Może być też proszek do pieczenia.
To środki bakteriobójcze i przeciwświądowe co powoduje,że ospa się nie roznosi.:tak::-)

reklama
tak właśnie robiłam kapałam w nadmanganianie :tak:

te blizny mnie troszkę jednak martwią :sorry2::baffled:

Stawiam kawkę

co na obiad robicie? ja nie mam w ogóle znowu pomysłu:-(

witam się poniedziałkowo i kawki chętnie się napiję.
U mnie na obiad klopsiki w sosie koperkowo-śmietanowym i ziemniaczki dla młodego a my rozpalamy grilla,bo trzeba podojadać to co z weekendu w zalewach zostało.:-D:-D
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Zrobiliśmy sobie odlot na całego :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Di kupę sprzątania do tego.

Ostatnia edycja:
Czesc:-):-)
Ja mam dzisiaj na obiad tradycyjne danie,kotlet z piersi z ziemniakami i fasolka:tak:nie wysililam sie :-D:-DA jutro zrobie zupe kalafiorowa:tak:

PAULA-oj tez bym sie wkurzyla:angry::angry:
A co do jazdy to zobaczymy,w dzien mamy prom ktorym plyniemy 2 godziny,wiec bedzie troszke dluzsza przerwa:-)
Z noca tez troche sie obawiam,bo Dawid moze w dzien dluzej spac ,a w nocy moze buszowac:confused:no nic zobaczymy.Napewno jak wroce zdam relacje:tak:

A co do blizn Kuba tez nie drapal ich,a ma dwie,jedna ma przy ustach,ale mala i druga przy pisiorku:baffled:

AS-ladnie tak spalic mieso:-D:-D:-D
No i super ze Kuba chetnie cwiczy,to jest najwazniejsze:-)

Tak sobie pomyślałam ze chyba my tylko we 3 na placu boju zostałyśmy :hmm::errr:
nawet jest schemacik........ja ,As, DOris......zauważyłyście?

a gdzie Monia, małaulka, piwonia, asiulka, asik, Dzagud ..........itd?????????

AS to ładnie po mięsku uuuuu spalonym to się nawet pies nie naje hi hi:-D

Doris dacie radę....:tak:;-)nie martw się:)
no 2 ślady to malutko......:baffled:

mykam do moich bo juz na placu zabaw buszują:szok:

witam wtorkowo.
Paula no to się zdziwisz.
Pies miał wyżerkę.:-D:-D:-D:-D
Mój pies zje wszystko i nic mu nie jest:-D:-D:-D.
A podobno psy rasowe mają delikatne żoładki :szok::-D:-D:-D
Mój ma delikatny żołądek i nawet jelita ,ale na karmę komercyjną.:szok::szok::szok::szok:
Jak ja mówię,że Nil uwielbia surowe mięso,kości ,brokuły ,kalafiora,rzodkiewkę,truskawki,banany to ludzie się na mnie tak patrzą :szok::szok::szok::szok:
Dziś Kubuś zaczyna terapię SI.
Idziemy na 11 do Jagi.
Zobaczymy jak młodego wrażenia po zajęciach.
Uciekam ,bo żelazko stoi na desce i pufa zachęcająco :-)
Dziś ja nie mam pomysłu na obiad.:-(
Miłego dnia kobitki.

Czesc :-)
a u mnie caly dzien pada:-(
Kuba cos chory chyba bedzie:-(Od wczorajszego wieczora glowa go boli i ma temperature ,dzisiaj tez go bolala:-(Nie chcialam go do szkoly poslac,ale sie uparl zeby isc bo mieli wycieczke do centrum sportowego i jechali autokarem i on by tego nie przezyl jakby nie pojechal:-D
Jak przyszedl to odrazu poszedl spac ,ale wlasnie wstal przed chwila bez bolu glowy i bez temperatury ,wiec moze przespal jakies chorobsko,zobaczymy:tak::tak:
PAULA-oj jak fajnie masz z tym ogrodkiem:tak:jak u nas jest tak cieplo ja caly dzien prawie siedze u mojej siostry,to dobrze ze ona chociaz ma:tak:
A ja cale zycie mieszkalam w domku z ogrodkiem i teraz jak jest lato to cierpie strasznie:tak:

AS-no to powodzenia na terapii:confused:
I co wkoncu zrobilas na obiad???

witam.
Moje też nieraz tak mają z temperaturą.
Jest a po spaniu jej nie ma.
Widocznie organizm zwalczył sam bakcyla.
I bardzo dobrze.

Na obiad była zupka z buraczków i jako deserek omlet z serkiem waniliowym i musem truskawkowym.pychotka.
Kuba ładnie pracuje na zajęciach,ale jak ma dość powtórzeń to wymyśla.
Dziś go bolała głowa,ręka brzuch ,oko i nawet nogi od skakania były zmęczone :szok::-D:-D:-D:-D
Kombinator nie z tej ziemi.
Paula blizny poospowe z czasem są mniej widoczne.
Po drapanych krostach ospowych to się robią dołki w skórze i te dopiero widać :szok::szok::szok:
Uciekam kochane.
Czasu brak na pogaduchy.
Przed wyjazdem Klaudii siedziałam nad bluzką dla niej a teraz wróciłam do obrazu.
I tak w kółko.;-):-):-)

Witam się z Wami,po długiej nieobecnosci:-):-)
miałam klopoty z internetem skończyła się nam umowa z vodafonem i musieliśmy zaczekać na podłączenie nowej sieci,teraz jest już ok,starałam sie czytać was na bierząco ale niestety nie odpisywałam,wiecie jak to jest jak sie korzysta z czyjegoś neta:tak:.
U mnie po staremu,siedze sama bo mój M znów w szkocji,20 lipca lece do polski na wesele,dziewczyny moje rozrabiają i ogulnie jest ok.
A co to tak pusto na forum,widze że tylko trzy babeczki aktywnie piszą,no ja juz jestem z powrotem;-);-).
Zmykam do łóżeczka. Pozdrawiam Was babeczki:-)

reklama
Kochane i ja się witam po długalaśnej nieobecności. Przepraszam, że tak was zaniedbałam:zawstydzona/y: Wszystko postaram wam się opowiedzieć wieczorkiem. Narazie tylko się melduję;-)

O widzę, że monia wróciła:-)

Do góry