reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc:-):-)
Ja nie pisalam tutaj ,bo na moim drugim watku byly dwie rodzace:-)w tym moja siostra:-)
I dwie rodzily prawie w tym samym czasie:-D:-Dwiec goraco bylo,no i co chwile tam zagladalam:-)
No ale juz po wszystkim,moja siostra urodzila sliczna dziewczynke:-)no i kolezanka tez urodzila dziewczynke:tak:
Oj ale maja fajnie:tak:

MONIA,ASIK-prosze nas juz nie zaniedbywac:angry::angry:i pisac czesciej:tak:
MONIA-ale masz fajnie zaraz jedziesz:-)ja jade 1 sierpnia,tez niedlugo ,ale juz sie doczekac nie moge i czs starsznie mi sie dluzy:baffled:

ASIK-a jak tam Twoi chlopacy na wakacjach???musisz im cos urozmaicac???

reklama
Ja tez jestem halo halo :-D

Oj wraca stara gwardia :tak::szok::-)

Asik ja jadę 5 sierpnia ale moze wymienimy się juz nr tel? bo gdyby była okazja do spotkania a znowu nie daj Boże coś z netem :szok::baffled:
Podaj mi swoje gg ............moje to 558192 to się odezwij:)

mykam spać po weekendzie nadrobię:blink:

Laseczki kochane przepraszam, że tak bardzo Was zaniedbałam:zawstydzona/y: Obiecuję, że już więcej się to nie powtórzy!!!:tak:
A wszystko przez ten nasz nieszczęsny dom. Wspominałam Wam o problemach z kredytem, no więc były ogromniaste a wizja dalszego mieszkania u teściów doprowadzały mnie do stanu przedzawałowego:szok::wściekła/y: Ale na szczescie przy pomocy moich rodziców damy rade i mam nadzieje ze na poczatku przyszlego miesiaca zamieszkamy juz u siebie:-) Tak wiec wybaczcie ze sie nieudzielalam ale latania mielismy mnostwo a do tego zylam w takim stresie ze nawet zmezem zadko rozmawialam bo nie mialam weny:-)
Pozwolcie, ze nadrobie was jutro bo cos mi znowu komputer nawala:wściekła/y: juz gdzies mi wcielo polskie znaki:wściekła/y:
Dobrej nocki

witam wieczorową porą:-):-)
Dziewczyny juz w łóżkach i ja mam troche spokoju,caly dzien wariują.
Pogoda do bani leje i wieje i tak do srody:-(.
doris... to w sumie juz niedaleko do 1 sierpnia przeleci,mam nadzieje ze w polsce chociaz pogoda dopisze,chodzilam dzis po miescie chcialam kupic cos orginalnego na ten slub i kompletnie nic nie znalazlam jestem wsciekla bo czasu juz malo,nie wiem czy to okres slubow taki wzmozony ze w sklepach nic nie ma:szok:.kiecke na slub kupilam przez internet nawet mi sie fartlo i wszystko jest ok.
Zagladne jutro teraz ide obejrzec jakis film i do spania.
Fajnie fajnie ze stara gwardia sie odzywa :-):-):-)

Halo halo witam się niedzielnie:-) My już po obiadku, za chwilkę małż idzie pograć w piłkę z Kubą a ja będę czekać aż Mati zaśnie żeby mieć chwilkę spokoju;-) może wtedy was poczytam:-D

hEJ HEJ:-):-)
MONIA-to Ty nie wiesz ze ,jak sie chodzi po sklepach i chce sie cos konkretnego kupic to nic nie ma:-Da jak chodzisz bez celu,albo jak nie masz kasy to wszystko jest fajne:-D:-D

ASIK-no to super wiesci:-)oj napewno Wam to wyjdzie na zdrowie:-)
my mieszkalismy jakis czas z moimi rodzicami tutaj i sa naprawde wporzadaku,no i na dodatek moi rodzice ,ale mialam czasem dosyc juz:-(
Najlepiej mieszkac osobno:tak:
No ale wiem ,ze czasem poprostu sytuacja na to nie pozwala:-(

Aja dzisiaj caly dzien poza domem:tak:
Najpierw bylismy w kosciele,potem Kuba mial zakonczenie i rozdanie swidectw w polskiej szkole:tak:No i tutaj dalam duza plame:baffled:bo nie kupilam kwiatow ani czekoladek dla pani:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd normalnie:zawstydzona/y:
Potem pojechalismy do Mcdonalda na obiad :zawstydzona/y:a potem do parku.Dzieci sie wybiegaly,Kuba poplywal z babcia na rowerku wodnym i pogralismy w tenisa i do domku.I juz padam normalnie:cool2:
No i zostal ostatni tydzien szkoly:-)HURRRRRRRRRRRAAAAAA:tak:

Witajcie wpadłam się przywitać.
Pamiętacie mnie jeszcze????
Tęsknie za Wami okropnie .
:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy niedawno ze zjazdu rodzinnego Szczecin -Warszawa.
Było super w sumie ponad 30 osób się uzbierało.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Żegnam się na dziś.
Miłej nocki
Pozdrowionka dla wszystkich.:biggrin2:

Witajcie dziewczyny:))
U nas dzis smutno zaczal sie dzien,zdycha nam chyba chomik,ledwo oddycha i sie nie rusza,probowalysmy go ogrzac nic to nie dalo juz nie wiem co mam z nim robic kinga strasznie przezywa ciagle podchodzi chce go na rece brac,zdaje mi sie ze raczej nie wydobrzeje a szkoda biedne stworzonko,a na dodatek weterynarza tutaj nigdzie nie ma:no:,musialam go wyciagnac do osobnej klatki bo ten drugi skurczybyk go podgryzal.
Doris...to prawda jak nie ma potrzeby czegos kupic to wszystkiego pod dostatkiem jest,doris a co wy jeszcze do szkoly chodzicie???:szok:
zagladne pozniej;-)

Nonia jeśli się mało rusza to pewnie paraliżu dostał.
Ile ten chomik ma?
Chomiki najczęściej odchodzą z powodu 4 chorób
Zawał,paraliż i biegunka lub zatwardzenie.
Kiedyś miałam hodowlę chomików i pamiętam jak było ciężko gdy....:baffled:

reklama
Do góry