reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Własnie namioty oglądam ;-)
Nasz już ma sie coraz gorzej, ale tragedii nie ma, chociaż marzy mi sie większy i ciut wyższy.
To wesoło u Was będzie, u mnie zapowiadają sie na Tall Ship Races, więc na początku sierpnia będzie nas wiecej.

Szkol sie i pracuj ku zadowoleniu :-)

reklama
wiola dzięki...odnalazłam sie szybciej niz myślałam...w połowie to pewnie zasługa szefowej która jest mega równa babką;-)!!!
własnie sie szykuję do pracy....jak to fajnie brzmi:-D

poza tym to wesoło jest...cały domek dizeci- moi w 7 niebie bo super sie z kuzynostwem dogadują i ganiają całe dnie!
jutro idziemy na balangę...jest święto policji i z racji fachu mego męża;-) zapowiada sie fajna piątkowa noc:-D
poza tym niewiele zmian!!

szukaj szukaj..ja w ogóle nie mam takiego sprzętu:szok:, raz byliśmy pod namiotami- ale sprzęt mieliśmy pożyczony, fajna sprawa jak nocki cieple:-D!a Wy gdzie biwakujecie??jakie klimaty? wodne, leśne?
racja ze jak sie cos robi to czas szybko mknie!!

dziś mija 15 lat...odkąd jesteśmy parą z moim T.:-):-):-) jaaa ale zleciało a ja wciąż szczesliwa...jak w 1998:-D

pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!słonko jest wiec to połowa sukcesu!!!

Gratulacje!!!
Nam 15 lat mineło w marcu, wiec mamy coś wspolnego :-)

Chociaż Cię nie widzę, to juz wyobrażam sobie to zadowolenie z pracy. Aż radość kipi z posta, super, ze Ci sie podoba. A jak szefowa ok, to najważniejsze, praca będzie także przyjemnością :-)

A ja znalazłam namiot i sie waham
NAMIOT NADIR 8 OSOBOWY KLEJONE SZWY 3000mm OKAZJA! (3389269865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NAMIOT NADIR 6 OSOBOWY KLEJONE SZWY 3000mm OKAZJA! (3406518727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cenowo do przyjęcia, a różnica pomiędzy mniejszym a większym niewielka, nie wiem tylko czy te 40 cm zrobi taką różnicę, teraz mamy 130x200 wymiar sypialni, a tu i tak jest 200x200. Więc jeszcze myślę.

wpadam jak po ogień...bo zmykam farbować włosy;-)!jutro mam wolne;-)
wiola czadowy ten namiot...(oba w sumie:-D)..no w takim to rozumiem biwakowanie:-)!
który bys nie kupiła to mysle ze będziesz zadowolona!Wygląda solidnie i gabarytowo fajny!
jak tam chłopaki???co porabiają??
moi nadal ganiają z trójką kuzynostwa i w domu ich nie mam nawet na noc...wszyscy u moich rodziców nocują..materace i te sprawy wiec frajdy mają wiele:tak:
jutro melduje sie z kawką:-)

moi też biegają od rana do wieczora
u ciotki na razie siedzą, koło swojej starej szkoły, więc są mega zadowoleni, bo i koledzy starzy są
wczoraj tak sie zakrecili, ze do parku linowego pojechali z wycieczka ze starej szkoly, nie zapomnieli ich przez ten rok :-)
ale moich chłopaków chyba nie da sie zapomniec, bo jak gdzies sa, to zawsze się coś dzieje... :-D

ja w pracy mam młyn, padnięta wczoraj byłam...ale dzisiaj juz piątek

mój ojciec wyszedł ze szpitala, to teściowa trafiła ze stanem przedzawałowym :-( ale juz troszke lepiej

dzień dobry!!kurcze słonko sie schowało...pochmurnoi od razu ciepłota spada..i wstaje sie przytłumionym
:-):-):-)

wiola widzisz możesz byc mega zadowolona ze sposobu bycia swoich synów..tacy ludzie mają lepiej !!Ja tak uważam, ze lepiej byc przebojowym niz przytłumionym i schowanym!!!dopiero musieli sie cieszyć ze spotkania z dawną ekipą:-D:-D:-D!
a w pracy tam nie szalej...weeekendzik sie zaczyna prawie!!!
jakie plany na weekend?
no i zdrówka dla teściówki, ehhh to może ta pogoda robi swoje:sorry:

my dzis mamy imprezkę o której pisałam, jutro mamy w planach grila rodzinnego na którym będziemy świętować awans mojego męża:-D, a w niedzielę jak pogoda pozwoli mamy zamiar zrobić wypad nad jezioro!

kawkę dopijam i musze troche ogarnąc domek. i paznokcie pomalować:-)!!
wiec póki co ściskam i zmykam!!

już po weekendzie
niedziela nad jeziorkiem, chłopcy mieli radoche, bo wybralismy sie w wiekszym gronie, więc wesoło było :-)
a i ja sie troszke opaliłam, nie poparzyłam :-) o kremie z filtrem 20 już cały czas pamietam ;-)

teciowa już troszke lepiej, odpoczywa...

a ja zaczelam nowy tydzien w pracy i mam nadzieje, ze bedzie troszke spokojniejszy...oby!!!

Gratulacje dla męża!!!

hej kobietki!!!
u mnie nadal bez większych zmian, dom pełen ludzi ale juz jutro czesc jedzie wiec znów bedzie dziwnie:dry:!
dzieciaczki zdrowe, my tez wiec jest ok!
piekna pogoda wiec korzystamy!
w pracy ok, chodze póki co 2-3 razy w tyg na przyuczenie!
wiola i jak tam w pracy??troche luzu?
aura za oknem piękna wiec chyba trudno wysiedzieć ;-)

reklama
luz będzie chyba na urlopie ;-)
nie wiem w co ręce wsadzić i ostatnio wpadam na forum jak po ogień, ale wpadam, to uzależnienie :-D
ale ja lubię jak sie coś dzieje, bo czas w pracy szybciej leci, a teraz to w ogóle!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry