Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy! Wątek faktycznie jest malutki , bo jesteśmy tak trochę ukryte ale niebardzo wiemy jak przenies nas na wątek główny i może wtedy znalazłoby nas więcej mam:-( U nas dziś piękna zimowa pogoda, za oknem sypie śnieg i niesamowicie zimno
Dzieciaki są w siódmym niebie!!!:-)
Moje chłopaczyska faktycznie w zbliżonym wieku do twoich dziewczynek!!!!:-)Twoja córeczka chodzi do zerówki? Kuba chodzi do szkoły do zerówki i jest tak średnio zadowolony- twierdzi, że w przedszkolu było fajniej:-)I podobnie jak twoja córeczka przerwę świąteczną spędza u babci ale Mateusz rozrabia za dwóch jak nie nawet za trzech więc nie mamy chwili spokoju;-) Czy twoja młodsza córka też taki zbójnik czy tylko ja mam takiego rozrabiaka w domu?
Jutro wybieramy się na sanki spożytkować trochę tego nadmiaru energii:-), bo u nas pięknie napadało i jutro podobno będzie znowu padać więc trzeba ten nagły atak zimy wykorzystać
Ja też zapisałam się na wątek mam styczniowych 2007 ale jakoś bez echa i tak narazie z doskoku pojawiam się trochę to tu to tam. Może ten nasz malutki wątek się rozwinie i tutaj się zadomowie