asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
.................................
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wiec zachwycona bo ona tancora na cąłego!!
wiec zapwoiada sie gorący rok!!Tzrebva Kajulke wprowadzić w normalną naukę, sprawdziany ,oceny itp ...chłopaki nasze egzamin w tym roki wiec juz widze mojego Fifiego jak nie śpi po nocach ehh!ale póki co zawarliśmy paki wspólnego działania na jego korzyść!!
!
)
!!!
dostałam "pół jedynki" - cokolwiek to zxnaczy, bo zapomniałam zeszytu z matematyki;-)!!raz zapomniała tez pracy domowej z anglika..hihi wiec z werwą weszła w nowy tok nauczanai! Płacze i cieszy siena zmianę!!wiec jest wesoło!!ale ogólnie z kartkówek, czy pracy na lekcji przynosi 4 i 5 wiec jest super!Wczoraj jej duma sięgnęła zenitu bo jako jedyna dostała 5 z polskiego z diagnozy czytania ze zrozumieniem
a "najlepsza" w klasie dostała 4 hihihiNo nie msuze pisac jaka była szczesliwa!!ale nie ma sie co dziwic czyta to ona jak"stara" od jakis 3 lat!!ale taki jej urok ,że lubi do snu z ksiażka sie pokładać!
!!
),ehh lekarz powiedział,że najprawdopodobniej nie usunęli wtedy wszystkiego..albo "odrósł" co jest niemożliwe
!No dziś juz jest ok, Filipek zaczyna chodzić normalniej, nie boli go już tyle co rana pooperacyjna i szwy które bedzie miał w poniedziałek ściągane.i weź tu człowieku zaufaj lekarzowi..