reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Dzien doberek!
U nas dzis piekna pogoda,ale niestety jestem uwieziona w domku moj M pojechala sobie w rejs na rybki zabral nam samochod i zostalysmy bez srodka transportu i same:-(,pewnie przespacerujemy sie nad jeziorko do sklepu na lodzika i tyle, na 15 mamy do kosciola potwierdzenie ze dziecko przystapi do komunii,
Asiulka...jak tam twoje gardlo lepiej cos?,jaka to radosc dla mamusi jak dziecko sie potrafi tak fajnie komunikowac i jakie to slodkie.:-):-)
Wiecie co moje dzieci sa niemozliwe,bylam z moim M u sasiadki a moje pociechy wymyslily sobie zabawe zjezdzaly z dachu samochodu na maske i ktoras do tej pory nie wiem ktora kopnela pszednia szybe noga,no a co z tym idzie od razu od strony kierowcy pojawila sie na szybie pajeczyna,myslalam ze oszaleje nakrzyczalam na nie a one mi powiedzialy ze uzbieraja ze skarbonki zebym mogla kupic szybe:baffled:. W sumie rzeczy to ten samochod i tak stoi z tylu za domem,nie jezdzimy nim bo jest na polskich blachach, z nudow to dzieci nie wiedza w co maja sie bawic:szok:
Wpadne wieczorkiem,ide zrobic obiadek i sie troche ponudzic:-):-):-):-):-)

reklama
Hej laseczki.
Moje gardło już zdrowe.
U nas pogoda ok.słonecznie ale jest wiaterek.
Przed chwilą dzwoniła moja siostra,-Paulka jest w szpitalu,:-:)-(
miała problemy z oddychaniem.Masakra,szkoda mi ich obu,bo mała bardzo przezywa,a Anka padnięta bo w drugiej ciąży,i w dodatku też jest przeziębiona..Pani doktor jak zobaczyła że Ania jest w ciązy to dała im osobną salę,łóżko Pauli,i jej ,toaletę też ma osobną.Żeby nie była narażona na jakieś szpitalne infekcje.I Anią tez zajeli się lekarze ze względu na przeziębienie w ciąży również jest objęta opieką lekarską.(chociaż tyle)

My jak Emil wstanie wyruszamy na małą wycieczkę.
Zmiana planów co do miejsca wyjazdu,zamiast do skansenu jedziemy do Muzeum Orła białego w skarżysku,samoloty,czołgi itd.
Po powrocie się odezwę.:-)

HELLO ale cisza
My odwiedziliśmy muzeum Orła Białego w Skarżysku kościelnym.
Chłopaki zadowoleni,a Emil jak zobaczył te ogromne czołgi samoloty,,i statki to stanął jak wryty i nie mógł się ruszyć z miejsca :-D wiecie jak to śmiesznie wyglądało.A potem jak dostał powera to nie mógł nadążyć nóżkami przebierać ,bo chciał wszystko zobaczyć i dotknąć.
Najbardziej spodobały mu się pociski do czołgu w muzeum,i na zewnątrz na placu wszystkie te pojazdy przy których można było coś przekręcić,podkręcić itp.:-D

Maciuś też zadowolony,zadawał mnóstwo pytań,mężusiowi .chodzili sobie obaj i opowiadali.
My byliśmy już tam 3 lata temu,ale on był jeszcze mały i nie rozumiał tego.A dziś zachwycał się mundurami i pytał Rafała który do jakiej armii należał i itd.,
Jak już mieliśmy wychodzić to zaczął kropić deszczyk,więć zwineliśmy się szybciutko do auta.
W drodze powrotne ,podjęliśmy decyzję i pojechaliśmy jeszcze na pyszne lody w Świętej Katarzynie.
Taże niedzielne popołudnie mieliśmy udane.Szkoda tylko że lody musieliśmy zjeść w aucie ,bo na górami świętokrzyskimi taka ulewa była że nic nie było widać.Nawet grad padał.
Ale nadrukowałam posta :szok:
Miłej nocki laseczki.
pa do jutra.

Czesc:-):-)
Wow a co tutaj taka cisza??:szok::szok::szok:Ja sie wczoraj nie odzywalam,bo mnie glowa jakos bolala:crazy:ja nie wiem czemu mnie zawsze po basenie,glowa boli i w sumie dlatego nie lubie tam chodzic.No ale dla dziecka trzeba sie poswiecic:tak:
AS-jejku ty tez zdolna jestes:-)bardzo ladne te torty:-)
PAULA-ale mialas dzien:-D:-Doj ja bym nerwa tez niezlego zlapala:tak::-D:-D
ASIULKA-gratulacje dla Emilka ,moj Dawid te zaczyna gadac,ale to fajnie brzmi:-D:-D:-D

No a cisza sie napawam ,dzieci spia ,maz w parcy i jest bloga cisza,ach jak ja to lubie:-)

Witam

Ja miałam gości.......więc dlatego nawet nie miałam kiedy kompa włączyć........no ale spotkanko się udało :-) choc goście w niedziele dopiero na 19 zajechali:dry: i moja młoda juz spała.........i tego dnia koleżanki nie poznała .......ale o 1 w nocy dziewczyny się przebudziły i była zabawa do 2:30 prawie.......:szok::tak:

Idę obiad robić.........co Was tu bede zanudzac opowiesciami

Czesc dziewczyny:-)widze ze tutaj znowu cisza nastala:-(
A wiecie co moj Dawid cos ostatnio rezygnuje z popoludniowej drzemki:dry::sorry2::shocked2:nie powiem ,lubilam jak sobie pospal,chwilka relaksu zawsze byla ,a tak trzeba dziecko zabawiac:cool2::cool2:
PAULA-no to opowidaj jak tam spotaknie sie udalo.....:-):-):-):-)

witam informuję,że żyję.
Czasami Was podczytuję,ale o pisaniu na razie mogę pomarzyć.
Brak czasu mnie dobija.
Niech ktoś wydłuży dobę:tak::-D:-D:-D .Plizzzz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

WITAM!!
Paula..super ze sie spotkanko udalo,to dzieciaczki poszalaly w nocy:-):-)
Doris...zgadza sie zawsze to jak maluszek pospi w dzien to mozna pomyslec o sobie,a teraz bidulko bedziesz musiala wymyslac ciekawe zajecia dla dawidka.
asiulka...wycieczke mieliscie wspaniala,wyobrazam sobie minke Emilka jak zobaczyl ogromne maszyny,po takim wypadzie mozna i lody w samochodzie zjesc:-):-):-).
Ja kawusie wypije dziewczyny do szkoly zawioze i ja na angielski pomykam,a mam dzis plan polazic po sklepach moze cos mi wpadnie w rece ciekawego,musze cos sobie kupic na komunie bo nic odpowiedniego nie mam:szok:,ale pochwale sie wam pozniej jakie kiecki kupilam karoli i patrycji,ale zdjecia wrzuce dopiero jak wroce.
Buziaki i milego dnia zycze.
Doris ma racje znowu cisza...........??????

reklama
Cześć kobietki:-)
As rzeczywiście masz rację przydałoby się dobę wydłużyć bo za krótka:tak:
Monia i jak zakupy na komunię udane?? A komunia to już teraz w sobotę czy za tydzień???
Aiulka dobrze że już wyzdrowiałaś i fajną wycieczkę mieliście:tak:
Paula a Ty już po gościach i po wczorajszym fryzjerze i co zrobiłaś??? pochwal się!!!

Ja zabiegana jakoś dziś spałam u Lenki małpka jedna 2 razy znów jadła w nocy:baffled:, wczoraj robilam koleżance włosy z czarnego do ciemnego blondu i cięcie i 6 godzin to trwało:szok: jej mąż bawił Lenkę ale udało się super tak jak chciałam :tak: potem wieczorem jeszcze się obraziłam na M noi tak się zakończył 13 maj :no:
Dziś mamy spotkanie w sprawie nowego domu i chyba już dziś będziemy umowe podpisywać, i dowiemy się kiedy dostaniemy klucze:tak:
Lecę się umyć i do Lenki a potem Karolcię do szkoły zawiezć............
Miłego dnia wszystkim noi piszcie coś:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry