malaulka
Podwójna mamusia
Doris u nas też wieje
rzeczywiście nocny marek ze mnie poszłam spać ok 1.00 a już o 2.00 była pierwsza pobudka na jedzonko a jeszcze o 5.00 druga
coś się tej mojej lasce zupełnie poprzestawiało
Paula ja już nie piję takiej kawy od ciąży, jakoś mi nagle przestała smakować, teraz piję tylko nescafe 3in1 pycha:-)
As ale miałaś przeprawę z samego ranka
Dzieńdoberek ja na chwilkę bo kawkę spijam, ale czeka na mnie zrobienie obiadku, zupkę małej też dziś muszę ugotować
muszę dom ogarnąć bo brudek straszy po kątach a jakoś mi się nie chce
ODwiozłam Karolinę do szkoły potem wstąpiłam na zakupy noi na herbatkę do koleżank, po powrocie dałam małej jeść i usnęła więc ja mam czas na robotę
No to do pózniej..........
rzeczywiście nocny marek ze mnie poszłam spać ok 1.00 a już o 2.00 była pierwsza pobudka na jedzonko a jeszcze o 5.00 druga
coś się tej mojej lasce zupełnie poprzestawiało
Paula ja już nie piję takiej kawy od ciąży, jakoś mi nagle przestała smakować, teraz piję tylko nescafe 3in1 pycha:-)
As ale miałaś przeprawę z samego ranka

Dzieńdoberek ja na chwilkę bo kawkę spijam, ale czeka na mnie zrobienie obiadku, zupkę małej też dziś muszę ugotować
muszę dom ogarnąć bo brudek straszy po kątach a jakoś mi się nie chce
ODwiozłam Karolinę do szkoły potem wstąpiłam na zakupy noi na herbatkę do koleżank, po powrocie dałam małej jeść i usnęła więc ja mam czas na robotę

No to do pózniej..........
na ja czasem tez tak potrafię;-) no ale miałaś rację nie powinni kasowników blokować zaraz jak autobus ruszy.......powinni chwilkę poczekać nie każdy ma wyciągnięty bilet.......do skasowania