reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczyny:-)
MALAULKA-no to powodzenia dzisiaj z domkiem,my ja bylismy ogladac nasz i zdecydowalismy sie na niego,to pojechalismy tylko do biura podpisac umowe i odrazu klucze dostalismy:-D:-D
A Ty jestes fryzjerka???tak zawodowo?
MONIA-i jak kreacja kupiona??no i gdzie te fotki:angry::angry::angry:

A ja dzisiaj jakiego specha mam od rana:wściekła/y::wściekła/y:najpierw wylalm jogurt pitny,wyslizgnal mi sie z reki.Potem odkladalam na polke toster i kablem zwalilam Dawidka kubek z woda,a w sklepie otworzyla mi sie butelka szamponu i mi sie rozlala na zakupy w koszyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj az sie boje co bedzie do wieczora:baffled::baffled::baffled:

Ale u nas zimno......brrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A ja znów na chwilunię.
O 14 mam z małym do neurologa.
Trzymajcie kciuki,oby dostał to orzeczenie do klasy integracyjnej.
A jeszcze się pochwalę.
To oceny mojej córy .
Wczoraj była wywiadówka.

Ależ jestem z niej dumna.:-D:-D:-):sorry2::sorry2:

Doris tak:tak:taki jest mój zawód:tak:a z tym Twoim pechem to przecież wczoraj był 13:-) może idz się połóż i leż już do wieczora:-D
As no no no:tak: GRATULACJE CÓRY:tak::tak: noi kciuki zaciśnięte:tak:

A ja się nudzę straszliwie.......zrobiłam już obiad, sprzątać nie będę bo mi się nie chce a poza tym mała śpi nie chcę jej obudzić noi czekam na M z pracy, bo za godzinę musimy już jechać na to zebranie a ja jeszcze Lenkę do koleżanki oddaję :tak: kurcze chyba się trochę denerwuję tym spotkaniem:baffled:

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(
As kochana przykro mi,ale przeczytałam co nie co o tej chorobie i jest to mniejsze zło ,jeśli chodzi o autyzm.
Moja sąsiadka ma synka z autyzmem,masakra normalnie.I ma to chyba najcięższą odbianę tej choroby.Ona się go już boi on ma 14 lat,kawał chłopa z niego i jak coś mu się nie spodoba to potrafił ją złapać za szyję i dusić,dobrze że mąż był w domu.

A dzieciaki z zespołem Aspargera trochę inaczej funkcjonują,łatwiej się dostosowują.Jeśli źle coś zrozumiałam czytając artykuł to mnie popraw.

U nas ok.
Dziś odebrałam już prawko ,ale jestem happy,śmiałam się do m.żeby mi dawał kluczyki i dowód rejestracyjny od jego kochanej "córeczki",to się śmiał

Chłopaki zdrowi,szaleją.Emil nadal bawi się w kaskadera i ostatnio w piromana.Jak zobaczy zapalniczkę to piszczy.
I coraz więcej gadać zaczyna.

A jeśli chodzi o oceny Klaudii to poprostu geniusza matematycznego macie w domu.
Gratuluję tak zdolnej córy

Buziaki lasencje

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:-):-):-)
Co tam slychac???
KASIA883-Witaj na forum:-):-)a Ty z skad jestes??jesli mozna spytac:tak:bo to miasto co masz w opisie nie wyglada na Polskie:-):-)
No i sliczne masz coreczki:-)
AS-gratulacje dla corki:-)oj mozesz byc dumna:tak:mam nadzieje ze za jakis czas tez tak bede mogla sie pochwalic moim dzieckiem:tak:
No i przykro mi z powodu Kuby,nie wiem co napisac,nie mam pojecia o tej chorobie:-(
ASIULKA-a Ty co pewnie smigasz autem??:-D:-D:-D
MALAULKA-oj polozylam bym sie chetnie:-)ale z wiadomych przyczyn jest to nierealne:-(ale czasem tesknie za takim blogim lenistwem,na kanapie z pilotem w reku i tak bez celu pstrykac kanalami:-D:-Dchociaz pewnie by mi sie znudzilo po 2 godzinach.By mnie nosilo juz po calym domu:-D:-D:-D:-D
No i dostaliscie juz klucze???
ASIk-A tY JESzcze matury sprawdzasz??czy juz masz luz blues???

Halo dziewczyny odzywac sie co u Was??

reklama
Witam się i ja:-) zostałam już sama M już płynie promem do Francji a potemczeka go maraton do PL, strasznie się martwię bo sam jedzie:no:
Lenka wczoraj wieczorem dostała strasznego kataru i prawie co chwilę się w nocy budziła, masakra spałam z nią ale i tak się nie wyspałam:no::no: dziś też leci jej z nochala, spać nie chce ufff, ciężko..........

Doris no więc na spotkaniu pogadali i potem podpisywaliśmy umowę i odebraliśm klucze:tak: noi M już od piątku tam pracował po pracy.........

Kasia883 witaj:tak::tak:

Do góry