reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam:-):-):-)
u mnie robota mnie dopadla,malowalam sobie korytarz i moja mala lazienke w koncu koniec:tak:zaraz dziewczyny ze szkoly wroca i zrobi sie bardzo glosno.
Na zakupach w srode niewiele sobie kupilam nic ciekawego nie bylo jedynie dwie pary butow bo nie moglam sie zdecydowac ktore.
A sukienki wstawiam teraz tak mi zeszlo;-),czarna jest karoliny sama sobie wybierala a ta druga patrycji dokupilam do niej sweterek w szmateksie robiony recznie.
Asiulka..fajniutkie te wasze wycieczki:-):-):-):-)

Załączniki

• P1010655.jpg
    P1010655.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010657.jpg
    P1010657.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010658.jpg
    P1010658.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 35
  • P1010662.jpg
    P1010662.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010663.jpg
    P1010663.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Nie no laski się odstroją ze hej:szok::tak:
No i jakie buciki;-).......Ty masz kochana 41 nr? :sorry2: a ile masz wzrostu? choc juz chyba pytałam;-) mi się takie podobają..........ale ja to gidyja jestem i jakos się zle w takich czuje........no ale fakt faktem noga całkiem inaczej wygląda na obcasie;-)
A tak na marginesie mi się bardziej te złote podobają.......choć oczywiście zalezy od tego co założysz.......

a jak pazurki robisz????? ja sobie właśnie w piątek zele założyłam

Paula...ja mam 176cm,tak wiec na obcasiki to tez jestem za wysoka ale czasem chcialoby sie zalozyc;-)mi sie tez bardziej podobaja te srebrne(one na zdjeciu wygladaja jak zlote) a kupilam dwie pary bo byly niedrogie:-) mam biale spodnie i zastanawiam sie ktore butki zalozyc:-) Paznokcie bede sobie robic dopiero przed sama komunia jak skoncze torta,i standard jasne z tym ze doloze czerwone cyrkonie:-)
Jakie wzorki sobie zrobilas na pazurkach??? ja bym chetnie poszla do salonu sobie zrobic ale wieczorem to raczej nikt mi nie zrobi wiec bede musiala sama znowu siedziec pewnie jakies 3 godziny bo samemu to sie nie fajnie robi,ale co sie nie robi dla piekna hahah

to wzrost mamy podobny;-)

a do białych spodnie jaka bluzka???? cos z czerwienią???

ja tradycyjnie jasne pzurki......tylko na frenczu coś ozdobnego......wypadło na brąz bo taką miałam sukienkę........ale to po wierzchu lakier jak zmyję zostanie sam frencz

cos takiego mam.......

Czesc kobitki:-)
Oj a u nas dalej pada:wściekła/y:wczoraj nas taki deszcz straszny na spacerze zlapal:wściekła/y:musielismy czekac pod drzewem na wsparcie samochodowe:baffled:
MONIA-sukienki super:-)a ten sweterek to super wyglada:-)
No i bucki tez ekstra,mi tez sie podobaja bardziej te zlote:-)
monia,paula-Ale wy wysokie jestescie:szok:ja mam tylko 165cm:-(
PAULA-Gratlulacje dla Tati,zuch dziewczyna:tak:Ja przelozylam nocnikowanie na pozniej,bo za diabla nie cche siadac na nocnik:wściekła/y:
Pazurki oczewiscie ekstra:-)
Ja jednak postanowilam zostac przy swoich:tak:
KASIA883--no to faktycznie dziwny tam jest system nauczania w zerowce:baffled:a potem jak jest,wiesz???
DZAGUD-no to Twoja jest tak rozmowna jak moj Kuba:-Dcodziennie sie go pytam jak w szkole??i zawsze ta sama odpowiedz:dobrze:-D
MALAULKA-i ile zajelo twojemu mezowi podroz do polski??z Irlandii to pewnie dalej??
My tez latem wybieramy sie samochodem do polski i jestem przerazona:tak:

hej laseczki ja się melduje z kawka............która się pisze?????

właśnie czekam na teściów około 13:00 maja być......;-) wreszcie sobie cos zrobię w domu....... w piątek zakupy na urodzinki sobotnie Tatiany na spokojnie tez........moze zabiorę się za rozliczenie vatu:dry:

to idę po kawkę i parę fot z komunii na galeryję wrzucę.......

Witajcie babochy
Paula piszę się kawkę.
W wolnej chwili napiszę Wam czego dotyczy Asperger w przypadku Kubusia ,bo już coś więcej wiem na ten temat.
A tymczasem. Ech no wrzucę Wam ostatnie teksty mojego dziecka

jest w domu bo jest podziębiony
ja do niego i znów nie pójdziesz do przedszkola
a on tak
i bardzo dobrze
będę miał święty i anielski spokój
i nikt mi dupy bzdurami nie będzie zawracał
:-D:-D:-D:-D

Kuba je śniadanie
ja mówię
Kuba jedz,jedz,jedz,jedz
a ten w końcu
daj mi wreszcie spokój,ile można gadać
tylko jedz,jedz,jedz
no w końcu porzygam się od twojego gadania

padłam:szok::-D:-D:-D

gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!

padłam :szok::szok::-D:-D:-D:-D
I weź nie kochaj takiego gada.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry