reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witajcie ja tylko na chwilkę nie mam na nic czasu, ciągle coś do załatwienia samochodu nie mam to chodzę pieszo z wózkiem wczoraj zrobiłam ok 12 kilometrów, bo kilka razy do miasta i spowrotem noi do szkoły i ze szkoły wieczorem to myślałam że mi nogi do d...... wejdą:-D
załatwiam dokumenty i jakieś duperele związane z domem, chodzę po sklepach, trochę się sprawy skomplikowały ale myślę że będzie dobrze:tak:trzymajcie kciuki!!
Noi internet w tym domu mam do końca maja a potem dopiero po przeprowadzce więc pewnie jakiś czas mnie nie będzie, mam nadzieję że będziecie pamietać o mnie;-);-)
Paula Lenka nadal trochę smarkata ale grzeczna jest, M był jeden dzień w PL i już we wtorek wrócił i już od wczoraj w pracy.... Pazurki masz śliczne:tak:
Doris on płynął promem z IRL do Francji do LE HAVRE a potem około 15 godz jechał do domu, ale my w zeszłym roku jechaliśmy przez Anglię DO fISHGUARD potem z Dover do Calais promem i powiedzieliśmy że NIGDY WIĘCEJ to była masakra, czas ograniczony przez Anglię od promu do promu , na autostradzie wypadek i 3 godziny w korku gdzieś za Londynem prom krótko płynie więc się nie dało odpocząc porządnie, wróciliśmy ledwie żywi:no:
Ale przez Francję lubię jezdzić wychodzi nam kilka godzin dłużej ale dużo lepiej.........
Monia śliczne stroje! i buty mnie też się złote podobają!!!:tak:

No to ja idę muszę obiad robić dziś leczo żeby choć na dwa dni starczyło.... Miłego popołudnia:-)

reklama
Hej kobietki!!
Ja wlasnie skonczylam trawnik kosic,moj m jest w pracy wiec doszlam do wniosku ze sama to zrobie:-)
Paula...bardzo ladne masz te pazurki takie delikatne,zreszta na tej komunii to wy damy bylyscie;-).Super
Malaulka...trzymam kciuki zeby wszystko ci sie ulozylo tak jak ma byc:-)
Ja w sobote urodzinki mam juz te okragle:szok:szykuje sie mala imprezka,zaproponujcie jakas ciekawa salatke do grila,moze ma ktoras z was jakis wyprobowany przepis:-).
Zagladne pozniej ide kawki sie napic;-);-)
buzki

doris78- niestety nie wiem jak będzie dalej,ale już od sierpnia będę miała okazje się przekonać:tak:,bo tu rok szkolny zaczyna się wcześniej niż w Polsce.
Musze w któryś dzien zasiasc z Paulina i pocwiczyc dodawanie :-p
As 76 - synka to masz udanego,w kasze nie da sobie dmuchać :-D

ech no chwalę się
Na razie wklejam moje osobite focie z moją miłością :-D:-D:-D
tu ruszamy i Ori dostaje łydkę

dalej poszło jak z płatka

a to fotka ze środy.
Nawet nie zdążyłam zrobić strzemion a moje dziecko już mnie obfociło.
Ja wyszłam okropnie ,bo nawet pozycji jeźdżca nie zdązyłam przybrać.Za to Orina wyszła cudnie i dlatego ta fotka tutaj.:-D:-D

:-)Czesc dziewczyny:-)
PAULA-Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej dla Tatianki od interaktywnej cioci:-):-)

Aha no i Paula fajan mialas kreacje,lubie takie czekoladowe kolory:-)To chyba byl czekoladowy,brazowy cos takiego,co?/
No i czekamy na urodzinowe zdjecia:-)

AS-no pioekny ten twoj konik:-):-)
A ten Twoj Kuba to tez udany:-)
Ja mojemu wczoraj dalam kare,bo nie chcial przyjsc do domu i sadzilam ze sie tym zmartwi a on do mnie z tekstem,ze fajnie ze ma kare przynajmniej odpocznie sobie od kolegow:wściekła/y::wściekła/y:
MONIA-no i jaka w koncu salatke zrobilas?/Troszke Cie olalysmy bo zadna nic nie napisala:wściekła/y::wściekła/y:przepraszamy:-)
KASIA-a ile oni maja wakacjii???Moj Kuba tutaj chodzi do prawie konca lipca,no ale za to co chwile maja wolne,wlasnie teraz ma tydzien wolnego

Monia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!!

( czyli jestes jak moja córcia z 23 maja?????:-)) i grill był?????

Doris dzięki kochana za życzonka:tak:jutro wstawię fotki;-) bo padam po 2 dniowym grillowaniu......

As Ori jest cudna.......

Hej laski.
U nas wczorajszy dzień spędziliśmy na wsi,u babci męża.Chłopaki wyszaleli się tak że Maciuś dziś nie mógł z łóżka rano wstać bo go wszystkie gnatki i mięśnie bolały.
Emil jak zobaczył krowę to bał się jej na początku,a później to trzeba było pilnować bo sam leciał oglądać buby(tak mówił na krowę),po przeglądał wszystkie maszyny,zajrzał w każdą dziurę,ganiał kurczaczki.itd.
Jak wracaliśmy to zdążyliśmy ruszyć a Emil już spał.

Teraz uciekam ,i zajrzę może później

Paula dzieki za zyczonka,tak ja jestem z 23 maja:-) to zyczonka dla corci;-);-);-);-),grill byl bylo 14 dzieciakow i 12 doroslych,oj fajnie bylo potrzebowalam takiej imprezki,a na dodatek wlasnie w moje urodzinki dostalam prace w barze:-):-):-) jupiiii:tak:dzis bylam pierwszy dzien i jest ok.

MONIA-no to gratulacje ze masz parce i Wszystkiego Najlepszego :-)spoznione ale szczere:-)
No i imprezke milas niezla:szok::szok:tyle ludzi:-D
A praca to w jakich godzinach i co wtedy z dziewczynami???Dlugo szukalas??na caly etat?

kolo nas byl dzisiaj Dzien z Tomkiem i pojechalismy z chlopakami zeby sobie ciuchcia pojezdzili:-)ale troche bylam zawiedziona:-(inaczej to na ich stronie wygladalo:no:miala byc ciuchcia Tomkowa a byly poprostu stary parowoz:baffled::baffled:i tyle kasy za to brali:szok:
No ale potem pojechalismy nad rzeke i chlopaki w pilke troche pograli ,Kuba wpadl do wody sobie:wściekła/y::wściekła/y:no ale tylko buty zmoczyl:shocked2:

reklama
Doris...dziekuje za zyczenia:-):-):-):-):-)Pracy nie szukalam jakos tak intensywnie zadzwonila do mnie dziewczyna w sobote czy chcialabym isc do pracy z tym ze od poniedzialku nie zastanawialam sie i sie zgodzilam, pracuje od 8-14 wtorki mam wolne a weekendy pracuje,dziewczyny ida na 9 do szkoly a moj m do pracy tak jak one wiec do szkoly je podrzuci a ja juz je odbiore.
Doris a oco chodzi z tym Tomkiem,nie slyszalam o czyms takim,a chyba ze to bardziej zabawa dla chlopcow???

Do góry