reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Asiulka bardzo ładny wypoczynek,my tez chcemy zmienic,ale najpierw to trzeba sie porozglądać
była lekarka u małej nie ma niestety poprawy,ale tez nie jest gorzej,dostała nadal antybiotyk i zastrzyki do szpitala nie idziemy bo tam jelitowka panuje

reklama
U mnie się zima od nowa robi,piździ ,gwiździ,mało łba nie urwie.
Z domu mi się nie chce wyjść ale muszę najpierw po Maciusia do szkoły a później do okulisty idę na wizytę o 15.30.i do optyka po okulary od razu muszę iść bo oczy mnie bardzo bolą jak czytam albo przy kompie siedzę.

A ja dla poprawy humoru pogodowego z mężusiem dziś zmieniłam sobie wypoczynek w pokoju.
Byliśmy na zakupach i wpadł nam w oko i go kupiliśmy.
Wstawię fotki .Nawet cena przystępna była,promocyjna 2299.00.

Coś takiego

DSC08484.jpg

DSC08487.jpg

Buziaki dla wszystkich.
bardzo fajny zestaw :tak:

hej dziewczyny!!!mozna z Wami poplotkować???
mój syneczek urodził się 5.10.2002r :-) w Łodzi,a teraz mieszkamy na zach-pom;-)!!mam jeszcze mniejszego szkraba-córeczkę co widać na zdjęciu.pozdr AGA

dzieki:-):-):-)!!na pewno bee zaglądała,zazwyczaj z ranka!!
mój Filipek w szkole!!
a co robicie na co dzień??

poczytałam trochę,ale jak znajdę więcej czasu przewertuje od początku'!!

ja póki co siedzę w domku z Kajką(moja małą terrorystką) i do tego pilnuje szkraba znajomych:szok:!!hihih wiec mam wesoło!!
poza tym uczę się w szkole ratowników medycznych;-)!
mój Fifi to pogodny facio;-),dumny zerówkowicz!

reklama
Witaj kolejna mamusiu:-):-):-):-):-).
atfk...na co dzien to roznie bywa w moim przypadku siedze sobie w domku,jakis tam obiadek itp...
asiulka....bardzo ladny ten wypoczynek,na zdjeciu wyglada taki mieciutki:-),i rzeczywiscie cena przystepna,okuliste przerabialam trzy tygodnie temu z dziewczynami jak juz pisalam wczesniej okulary i wizyta za darmo:szok:,oby kiedys tak w polsce bylo.

U nas trzeci dzien piekna pogoda,az sie zyc chce:-),wieczorem czeka mnie kolejne przedstawienie,karolina z klasa cos przygotowali,ale nie wiem co bo to niespodzianka:baffled:.W koncu jutro moj M wraca na stale do domu;-),
Milego dnia dziewczyny;-);-);-);-)

Do góry