Olga RaQ
Fanka BB :)
ile kosztuje ten womar?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę mnie zmartwił w nocy post k8. Przesiedziałam pół nocy na necie i owszem, znalazłam bardzo negatywne opinie o nosidełkach tej firmy, ale wszystkie dotyczyły okresu, kiedy nie mieli jeszcze tych ergonomicznych :-). A o modelu Eco całkiem nieźle można poczytać: Nosidło ERGONOMICZNE Eco Womar. Już zdecydowałam.
Dla mnie Tula niedostępna cenowo jednak. Poza tym, po lekturze informacji o Eco wydedukowałam, że dla większego Tymka Tula będzie za krótka. Wszędzie "narzekają", że ten Eco jest za głęboki i małe dziecko się gubi. A mnie w to graj, bo malutkiego dziecka już nie mam. I kilka innych plusów dla mnie, no nie licząc tego kapturka
. Kupuję ECO2 piękne brązowe
. Albo szaro-turkusowe.
Edit:
O, marcia ten sam link na podsumowanie moich nocnych rozważań.
O widzisz, też dobre :-). Dla taty coś "męskiego" a dla mamy ładnegok8libby pisze:a widzisz, ja pewnie trafiałam na opinie o zwykłych. Faktycznie to jest niezłe i fajne te wzory. ECO1 szary, albo szary w kwiaty podoba mi sięoj nawet bardzo i ta cena! połowa tuli. Zawsze wtedy moge kupić dwa
w kwiaty dla mnie i gładki dla M
![]()