reklama

Fotelik samochodowy-nosidełko

to może coś podobnego, a godnego polecenia?
A że oszczędzić to nie wiem do najtańszych chyba nie należy...:-( jak pytaliśmy w sklepie to wychodził nawet drożej niż większość fotelików.... , ale to też od sklepu pewnie zależy.....
czekam na jakieś ciekawe propozycje, w domu jeszcze nie stoi... zawsze można zmienić zdanie :-)

reklama
Decyzja niełatwa, ja wiem, że nie wolno w pozycji leżącej w samochodzie wozić, ale jak patrzę na te mamusie pędzące przez centra handlowe z bobasami w foteliku zamontowanym na stelażu z wózka to tak sobie myślę, że rozwiązanie niby praktyczne, ale wtedy taka opcja na płasko pewnie by się sprawdzała, przecież te dzieciaczki się muszą męczyć strasznie......... czasem pewnie w sumie kilka godzin spędzają w takim foteliku (sama znam ludzi którzy tak dziecko wożą godzinami bez przerwy) masakra :(

Mamii ja kupiłam pierwszy fotelik Recaro Young Profi z bazą Izofix- polecam z całego serca. Jest duży- tzn powieksza sie część pod pleckami. Moja córka jeździła w nim do pierwszych mrozów, kiedy musiałam zaczać ją ubierać w kurtki grube- ciasnawo trochę zaczęło być. Dodam tylko tyle, że moje dziecko ma 16 mies. i nie przekroczyła wagi dopuszczalnej więc wszystko ok. Przy następnym dziecku kupie tylko wózek w który można wpiąć ten fotelik- bo tego mi czasami brakowało na zakupach. Moja córka jeździła dużo od pierwszych dni i ten fotelik był jednym z najlepszych zakupów.
Powodzenia w wyborze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry