reklama

Fotki i filmiki

mysia synek super lata, kraf Krzysiu piękne ma oczka śliczny chłopczyk, ewelinka Blanka świetnie w sukienusi, pulpecik z niej i jak marcheweczka smakowała, wszystkie dzieciaczki rosna i pięknieją.

reklama
właśnie klikam z Wami a Majka wysmarowała siebie cały dom i Maxa sudokremem, już nie mam siły do niej. to by było na tyle klikania dzisiaj z Wami , ide prać dywany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
16ap18l.jpg

O masz Ci los :-) ano z taką gromadką to zawsze coś się może przydarzyć :-) powodzenia w spieraniu.
Super tak pooglądać takie cudaki małe Krzysio świetny w tej czapie :-) yyy jak dla mnie to Blanka wcale na pulpecik nie wygląda, taka zgrabna dziewczyna z małymi faldkami na udkach do całowania :-):-):-) uwielbiam takie nożyny i mój mały cudak lubi mamie te nożyny pod nos podkładać do wycałowywania :-)
a tu jeszcze troszke mojej Oliwci

Załączniki

• SP_A0694.jpg
    SP_A0694.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 87
  • śpi.jpg
    śpi.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 85
  • śmiech.jpg
    śmiech.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 89
mikimauro bardzo fajna ta wasza wyprawa rodzinna...zazdroszcze takich zwirzakow :tak:

postrzalka sliczna ta twoja córcia.. tak slodko sie przytula:-D a ten stroj panterki jest przecudny

ewelinka marcheweczka mniam mniam :-D fajna foteczka ;-)

kraf coz za mink on strzela :shocked2:

mysia :-D my tez juz uczymy sie latac :tak: Maciek to uwielbia

Mysia widzę że Gracjanek też jedną rączkę wyciąga do tyłu mój Nikuś też tak robi no i z niego niezły pilot:-):-)
mikimauro przynajmniej Milanek nie będzie miał odparzeń:-D:-D
postrzalka twoja Oliwka to cudna panterka
ewelinko a kto mówi że pulpeciki nie są zgrabne i słodkie są po prostu uwielbiane

och jak ja uwielbiam ten wątek:happy2::happy2:

krafciu krzysio jest SLICZNY !!!! podobny do mamuski ;-)
Ewelinka Blaneczka ma super czapeczke i jest urocza :-)
Postarzala ...slodko razem wygladacie
Mikimauro ...chyle czola dla Ciebie i podziwiam ....wspaniala rodzinka ...dzieciaczki cudne :-):-):-)... gdzie bylas w zoo w Focie?
tak , podobno w samym Cork nie ma Zoo. sympatyczny pan przechodzień pokierował nas właśnie tam, było super mimo że to dość małe zoo. Byliśmy kiedyś w Dublinie i bardzo nie miło wspominam tamtejsze zoo, klatki straszne, zwierzęta takie smutne, naprawde nie podobało mi się. Najpiękniejsze zoo w jakim do tej pory byliśmy to zoo w Pradze [ Czechy] naprawde piękne.

reklama
A to Nasza wycieczka, skorzystaliśmy z pogody i prawie cały dzień na dworzu :) :) :) malutka pozazdrościła mamusi wody :)

Załączniki

• las.jpg
    las.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 86
  • woda.jpg
    woda.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 106

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry