reklama

Fotki i filmiki

reklama
agniesia mnie powiedzieli to samo,a teraz to juz sama nie wiem,ale wydaje mi sie u u nas jest juz troszke lepiej,i musze ci powiedziec,ze Wercia to cudowna dziewczynka

mysia bardzo dziękujemy :tak: Ważne że u Was jest lepiej, to pewnie z czasem minie. U nas jednak zauważyłam, ze jest większe skrzywienie. A może po prostu bardziej się temu przyglądam :baffled: No nic, jutro idę do lekarza to mam nadzieję, że coś się wyjaśni...
miki tak, gdy siedzi to też tak przekrzywia główkę. Ostatnio nawet zauważyłam, że jak zasnęła w foteliku w samochodzie, to cała przechylała się w tę stronę. Ale gdy ma główkę w powietrzu, to trzyma ją bardziej stabilnie i nie widać tego skrętu.

mysia bardzo dziękujemy :tak: Ważne że u Was jest lepiej, to pewnie z czasem minie. U nas jednak zauważyłam, ze jest większe skrzywienie. A może po prostu bardziej się temu przyglądam :baffled: No nic, jutro idę do lekarza to mam nadzieję, że coś się wyjaśni...
miki tak, gdy siedzi to też tak przekrzywia główkę. Ostatnio nawet zauważyłam, że jak zasnęła w foteliku w samochodzie, to cała przechylała się w tę stronę. Ale gdy ma główkę w powietrzu, to trzyma ją bardziej stabilnie i nie widać tego skrętu.
idz do lekarza i zdaj relacje, bo z tego co opisałaś i co widze po zdjęciach to jedziemy na tym samym wózku [niestety], zobaczymy co ci powiedzą, jak Maxa trzymam w pionie to tez lepiej jest.

miki, no Max wyglada lekko krzywo - mam nadzieje,ze trafisz do kogos kto coś z tym zrobi i Cie uspokoi. wiem, że Cie to nie pocieszy, ale On jest taki słodki (zwłaszcza na tym zdjęciu w środkowym rzedzie po prawej :-) ) ze od rana co jakis czas sobie na nie spogladam i nie moge sie napatrzeć!!! :-) nic tylko schrupać ;-)

Mikik kochana tak mi przykro:-( nie martwie sie o Maxsia bo na pewno mu przejdzie tylko ze musisz sie tam uzerac z tymi popie...mi irlandzkimi lekarzami jedz do polskiej kliniki koniecznie trzymaj sie!:tak:

Juri..jakie oczęta;-)
a to Blaneczka:)

Załączniki

• Blanka.jpg
    Blanka.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 148
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry